Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Luiken: erg fraai bij een rustieke woning

Terug naar overzicht

Hou je van landelijk wonen? Dan zijn luiken aan je woning ongetwijfeld iets voor jou. Ze bieden een echte meerwaarde en zorgen voor een authentieke touch. Bij Deceuninck kun je terecht voor sierluiken in pvc in tal van vormen, kleuren en afwerkingen. Hun verfijnde design sluit naadloos aan bij elke rustieke woning.

Luiken op maat voor jouw rustieke woning

Bij een authentieke woning horen authentieke ramen, authentieke deuren en – welja – stijlvolle extra’s zoals sierluiken. De Kiuzo-luiken van Deceuninck zijn verkrijgbaar in verschillende vormen (recht, gebogen) en met verschillende opvulmogelijkheden. Zo heb je de keuze uit paneelprofielen, driehoekdwarslatjes en lamellen. Ook het kleurgamma is erg uitgebreid. Je vindt dus zeker een tint naar jouw gading. Goed om te weten: we besteedden extra aandacht aan uv-bestendigheid, zodat de kleuren gegarandeerd jarenlang mooi blijven.
De Kiuzo-luiken zijn verkrijgbaar in twee varianten:
  • De 24 mm-versie: een voordelige versie, die bevestigd wordt met een clipsysteem.
  • De 38 mm-versie: een extra stevige versie met op verstek gesneden omlijstingen.

Meer dan enkel een esthetische meerwaarde

Luiken aan een rustieke woning vormen een heuse eyecatcher, maar ze zijn meer dan dat. Ze beschermen ook tegen barre weersomstandigheden. Sluit je luiken en je vrijwaart je ramen op een gemakkelijke manier van schade door hagel, sneeuw of regen.
Nog een voordeel: luiken helpen om energie te besparen. Gesloten luiken houden de warmte binnen en de koude buiten. Op zwoele zomeravonden maken luiken een airco overbodig. Tijdens zonnige herfst- en winterdagen zet je de luiken daarentegen wagenwijd open, zodat maximaal licht binnenvalt. Zo warm je je huis op een natuurlijke manier op. Met luiken laat je je energiefactuur dus makkelijk een stuk dalen.
Geïnteresseerd in sierluiken voor jouw rustieke woning? Vraag een gratis prijsofferte aan of neem contact op met een verdeler in jouw buurt. Meer informatie nodig? Die vind je in onze pdf-brochure.