Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Schuifdeuren binnen: ontdek de mogelijkheden

Terug naar overzicht

Schuifdeuren associëren we met de overgang van je woning naar de tuin. Maar heb je er al eens aan gedacht om schuifdeuren binnen te plaatsen? Dan profiteer je van alle voordelen die schuifdeuren te bieden hebben én een open loftgevoel. Volg even mee.

Waarom voor schuifdeuren kiezen?

Almaar meer mensen kiezen ervoor om in hun woning een schuifdeur of glazen scheidingswand te plaatsen. En dat hoeft niet te verbazen, want schuifdeuren bieden je heel wat voordelen.
  • Ze doen ruimtes mooi in elkaar overvloeien, waardoor er een groter ruimtegevoel ontstaat.
  • Er komt een pak meer licht binnen in je woning.
  • Je hebt geen last van deuren die je uitzicht naar de tuin of een andere ruimte belemmeren.
  • Als je de schuifdeur helemaal openzet, loop je makkelijk over en weer met hapjes voor je gasten of een mand verse was.
  • Schuifdeuren nemen minder plaats in dan openklappende deuren. En kunnen we niet allemáál wat extra ruimte gebruiken?
Profiteer nóg meer van deze voordelen door ook binnen voor schuifdeuren te kiezen. Weet je niet goed wat je je daarbij moet voorstellen? We geven je wat inspiratie.

Als overgang naar de veranda

We kennen schuifdeuren vooral als overgang van de veranda naar de tuin. Maar plaats ook gerust een schuifdeur tussen de woonkamer en de veranda! Zo heb je niet alleen een zicht op de tuin vanuit je zetel, maar kun je in de zomer ook makkelijk je héle huis ‘open’ zetten.

Schuifdeuren binnen als scheiding tussen twee ruimtes

We dromen allemaal weleens van wonen in een loft: één grote woonruimte zonder scheidingsmuren. Zo’n woning nodigt uit tot gezellig samenzijn met je familie en vrienden, en creëert een bevrijdend gevoel. Maar dan denken we aan de praktische zaken. Als je een gerecht hebt bereid, wil je natuurlijk niet dat je hele huis ernaar ruikt. Of wat als je even niet gestoord wil worden door de favoriete muziek van je tienerzoon? Schuifdeuren zijn de ideale middenweg. Dankzij de grote glaspartijen behoud je het open gevoel, maar je kunt de ruimtes wel perfect afsluiten.
Op zoek naar een kwalitatieve en stijlvolle schuifdeur voor jouw woning? Vind snel een verdeler in de buurt.
binnen, kiezen, mogelijkheden, Schuifdeuren, soorten, types