Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Een voordeur kiezen? Ga niet over één nacht ijs

Terug naar overzicht

Een voordeur vormt als het ware het sluitstuk van je gevel. Het is letterlijk het eerste wat mensen die bij jou op bezoek komen te zien krijgen. Logisch dus dat je heel wat belang hecht aan het uitzicht. Maar daarnaast zijn er nog tal van andere criteria waar je rekening mee moet houden als je een nieuwe voordeur gaat kiezen. Een overzicht.

Een voordeur met persoonlijkheid

Heb je een voordeur die nog dateert uit grootmoeders tijd? Dan is een nieuw exemplaar geen overbodige luxe. Een voordeur is allesbehalve een detail: het is een belangrijk visueel element in je gevel, waar je een heus statement mee kunt maken. Uiteraard wil je je stijl  weerspiegeld zien in je voordeur. Je wil niet alleen optimaal comfort, maar ook een deur die perfect aansluit bij de algemene look van je woning.

Belangrijke criteria

Als je een voordeur kiest, moet je oog hebben voor kwaliteit. Deze punten zijn cruciaal:
  • Een uitmuntende thermische isolatie, zodat je minder warmte verliest.
  • Een optimale akoestische isolatie, zodat je geen last hebt van lawaaihinder.
  • Extra verstevigingen, zodat je voordeur inbraakbestendig is.
  • Een duurzaam materiaal, dat makkelijk te recycleren is.
  • Een minimum aan onderhoud.
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De juiste voordeur kiezen

Als je een voordeur kiest uit het assortiment van Deceuninck zit je op elk gebied goed. Onze pvc-voordeuren zijn versterkt met gegalvaniseerd staal. Die combinatie maakt ze inbraakveilig, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Je hebt de keuze uit drie types voordeuren: Zendow, Zendow#neo of het neusje van de zalm: Zentrada.
Al onze voordeuren zijn verkrijgbaar in tal van eigentijdse kleuren. Wil je graag een hout- of metaallook? Ook dat is mogelijk.

Een pvc-voordeur van Deceuninck

Staat jouw keuze vast? Vraag snel een gratis prijsofferte voor jouw nieuwe voordeur of neem contact op met een van onze verdelers voor meer informatie.