Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

PVC & design: een raam voor elke stijl

Terug naar overzicht

Smaken verschillen. Terwijl de ene persoon fan is van een strak en hypermodern interieur, heeft de ander het liever antieker of rustieker. Bij Deceuninck beschouwen we die smaakverschillen niet als een probleem maar als een rijkdom. We bieden voor elk type woning een raamprofiel op maat aan: 100% in de stijl én kleur die jij het liefste ziet. Ramen die van buiten en van binnen gekleurd zijn? Ook dat is mogelijk! Ontdek hier alle redenen waarom PVC en design zo goed samengaan.

PVC ook voor liefhebbers van traditie

Design staat niet per se synoniem met modernistische architectuur. Ook fans van de meer traditionele bouw- en interieurstijlen hebben bij Deceuninck keuze uit een ruim aanbod aan design PVC-ramen. En dit zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Wie de authenticiteit van zijn antieke gevel wil bewaren of een rustieke woning aan het bouwen is, zal zeker onder de indruk zijn van onze Autentica-reeks. Die leent zich evengoed tot oude herenwoningen als tot nieuwbouw-pastoriewoningen.De verscheidenheid binnen het Autentica-aanbod is groot: verzonken Baroc-ramen, vooruitspringende Renaissance-balken, Romantic- kruisvorm of Arboré-houtverbindingslook, ze geven je woning één voor één een heel eigen sfeer mee. Rode raad: een warme en vertrouwde look-and-feel verkrijgbaar in alle coatings en houtnerfstructuren.

PVC & design: 100% allround

Ben je meer te vinden voor een moderne of neutrale look? Dan zijn er natuurlijk ook onze Zendow#neo-profielen. Deze design PVC-ramen zijn echte allrounders: ze passen perfect in elke bouwstijl: van strak en minimalistisch tot cottage en bungalow.Een andere optie zijn de multifunctionele Zendow#neo-profielen van Deceuninck. Deze allround profielen integreren zich perfect in zo­wat alle bouwstijlen, van pastorie tot Kempische hoeve, van cottage tot bungalow. Net als de Autentica-profielen kan je ze naar hartenlust personaliseren: andere afmetingen, sierlijsten, glaslatten, …

Zeg het met kleur! Een eigen design...

Op zoek naar ramen die op-en-top bij je persoonlijke smaak passen? Dan moeten we het zeker over de kleur hebben! Met onze kleurensimulator kies je snel en eenvoudig de kleur die bij je woning past. Het enige wat je hoeft te doen, is een foto uploaden, je kleur kiezen en het resultaat bewonderen!

Tip: wie voor de ultieme perfectie gaat, zal versteld staan van onze 360°-ramen en deuren. Die zijn aan de vier zijden gekleurd, tot de binnenlijst toe! Zo is de wit-blinkende PVC-look nergens meer te zien.

Onder de indruk van onze PVC design-oplossingen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!
design pvc ramen, design ramen, pvc ramen, ramen, ramen op maat