Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Op zoek naar stijlvolle deurpanelen? Ontdek Zentrada!

Terug naar overzicht

Aan nieuwe deuren stel je hoge eisen. Uiteraard hecht je groot belang aan de thermisch isolerende eigenschappen, het comfort en de veiligheid, maar het oog wil ook wat. Met de nieuwe Zentrada-deuren van Deceuninck haal je werkelijk het neusje van de zalm in huis. Het geheim van deze ‘deur van de toekomst’? De vleugel vormt één geheel met het deurpaneel. Uniek!

Functioneel én esthetisch

Zentrada wordt met recht en reden de meest innovatieve pvc-deur aller tijden genoemd. Deze baanbrekende deur weet moeiteloos veiligheid en isolatie te verzoenen met een verbluffende look. Net als onze Zendow#neo-deuren maakt Zentrada gebruik van de unieke Linktrusion-technologie, wat betekent dat PU-schuim gecombineerd wordt met glasvezels en staaldraad voor extra stevigheid. De warmtedoorgangscoëfficiënt (Ud) van het kader en het deurpaneel met geïntegreerd stalen blad bedraagt maar liefst 0,66 W/m²K.
De Zentrada-deuren worden op maat gemaakt, met een maximale afmeting van 2240 x 1021 mm voor het deurpaneel.

Zes verschillende deurpanelen

Bovenop die uitstekende technische eigenschappen, heeft de Zentrada-deur je ook een bijzonder stijlvolle look te bieden. Je hebt de keuze uit drie stijlen van deurpanelen, elk met twee mogelijke modellen:
  • Design: UNO en VOG
  • Prestige: LUX en GEM
  • Classic: SIM en VIC
Deze zes verschillende designs zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan tijdloze kleuren en afwerkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze kleurencollectie 2017-2018 of ga aan de slag met onze kleurensimulator. Je kunt kiezen voor een eenzijdige coating of voor een deur die unicolour rondom rond gecoat wordt.
Ben je geïnteresseerd in de Zentrada-deur en wil je graag meer informatie? Vraag dan snel de gratis brochure aan of download ze in pdf-formaat. Al overtuigd? Vraag gerust een prijsofferte of neem contact op met een van onze dealers in jouw buurt.