Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Ontdek de nieuwe Zendow#neo-deuren met Linktrusion!

Terug naar overzicht

Wie nieuwe voor- of buitendeuren wil kopen, gaat het best niet over één nacht ijs. Net als ramen zijn deuren bepalend voor het uitzicht én het comfort van je woning. Ze hebben eveneens een invloed op de isolatie en de winddichtheid van je huis en spelen ook een belangrijke rol bij de inbraakwerendheid. Met de nieuwe deurprofielen die Deceuninck op Batibouw (stand 4.212) voorstelt, hoeft men voortaan geen enkele concessie meer te doen. De nieuwe Deceuninck Zendow#neo-deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, energiezuinigheid en bovenal… optimale thermische prestaties dankzij de toepassing van de unieke Linktrusiontechnologie.

Ongeziene isolatieprestaties

Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat pvc al langer bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Door toepassing van de unieke Linktrusiontechnologie gaat Deceuninck nog een stap verder. Met die technologie, die tot dusver enkel op de Zendow#neo-raamprofielen werden toegepast, introduceerde Deceuninck een alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 30% beter zijn.

De raam- en deurserie waarin deze unieke Linktrusion®-technologie voor het eerst gebruikt werd, is de Deceuninck Zendow#neo-serie. Bij de Zendow#neo-standaarduitvoering van Deceuninck wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Een raam met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K krijgt zo een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. Hier wordt de opendraaiende vleugel versterkt door ononderbroken (‘continue’) structurele glasvezels, wat garant staat voor een uitstekende rigiditeit. Deceuninck Zendow#neo Premium-profielen in combinatie met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K geven een raam met een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. In combinatie met driedubbele beglazing met een Ug van 0,4 W/m²K is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m²K mogelijk.

De nieuwe Deceuninck Zendow#neo-deurprofielen maken voor het eerst gebruik van schuim en staaldraad. Dit zorgt voor een superieure ongeëvenaarde thermische isolatie aan de ene kant en voor superieure rigiditeit en maximale afmetingen – nog twee grote troeven van de nieuwe reeks deuren van Deceuninck – anderzijds. Door bij de nieuwe Zendow#-deuren gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij makkelijk ook grotere deuren gefabriceerd worden.

Deceuninck-deuren voor elke smaak

Een deur in pvc kan probleemloos volledig volgens persoonlijke smaak worden gefabriceerd. Klassiek of modern? Met of zonder zij- of bovenlicht? Al dan niet met je huisnummer in de gezandstraalde beglazing? Afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen? Het brede Deceuninck-gamma overtreft alle verwachtingen.

Ook inzake kleur is er keuze te over. In de massa gekleurd, afgewerkt met een uv-bestendige en vuilafstotende folie of met de unieke coatingtechnologie van Deceuninck, met een fijne korreling, of mat satijn gekleurd. In de Deceuninck Zendow#neo-deurenserie kan je ook kiezen voor integraal gekleurde profielen. Hierbij worden de profielen rondom rond, 360 graden gelakt

Qua design liggen de Deceuninck Zendow#neo-deurprofielen volledig in lijn met de raamprofielen.

Ook vleugeloverdekkende oplossingen zijn mogelijk. Hierdoor ogen de deuren nog een stuk mooier.

Building a sustainable home

De engagementen van Deceuninck op het vlak van innovatie, ecologie en design hebben een duidelijke focus: building a sustainable home. Een huis dat energiezuiniger is om in te wonen en aantrekkelijker om naar te kijken. Deceuninck verwerkt wereldwijd de nieuwste materialen tot producten die weinig onderhoud vergen, optimaal isoleren, lang meegaan en op het einde van de gebruiksduur volledig kunnen worden gerecycleerd. Bovendien helpen zijn waarden - Candor, Top Performance en Entrepreneurship - ons meebouwen aan een betere wereld voor de partners en eindgebruikers. Deceuninck heeft sterke ambities. Het bedrijf wil bouwen aan een werkomgeving waarin mensen trots zijn op hun bijdrage, en zijn positie bij de top drie in de markt versterken. Bovenop de ecologische duurzaamheid streeft Deceuninck naar financiële duurzaamheid. Deceuninck stelt 2.700 mensen te werk in 25 landen, waarvan 600 in België. In 2013 realiseerde Deceuninck een nettoresultaat van € 8,4 miljoen bij een omzet van € 536,5 miljoen. In augustus 2014 maakte Deceuninck de acquisitie van het Turkse Pimapen bekend, dat € 60 miljoen euro extra inkomsten zal genereren. Daarnaast werd, via een private placement van bestaande aandeelhouders, het eigen vermogen versterkt met 50 miljoen euro.