Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Met onze nieuwe deuren haal je nóg meer uit je interieur

Terug naar overzicht

Doe jij ook liever geen toegevingen als het aankomt op isolatie? Dan is het zaak om de beste materialen in huis te halen en te investeren in innovatie. En dan hebben we het niet alleen over je dak, muren of ramen, maar ook over je deuren. Met de nieuwe Zendow#neo deurprofielen van Deceuninck laat je alvast niets aan het toeval over. Ze zijn voorzien van de unieke Linktrusion-technologie die eerder al hoge ogen gooide bij onze Zendow#neo raamserie. Ook onze Zendow#neo deuren combineren stijl en comfort met veiligheid en isolatie. Ontdek hieronder alle details!

Linktrusion-technologie: instant meerwaarde

Dat onze nieuwe reeks deurprofielen uitgerust zijn met Linktrusion-technologie, hoeft niet te verwonderen. Bij onze Zendow#neo ramen heeft ze namelijk duidelijk haar meerwaarde bewezen. Ook in onze Zendow#neo deurprofielen zal de revolutionaire technologie voortaan geïntegreerd zijn, en wel om volgende redenen:
  • Energie-efficiëntie: de Linktrusion-technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde thermische isolatie.
  • Rigiditeit en maximale afmetingen: door binnen de Linktrusion-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen we probleemloos grote, stevige deuren fabriceren, met nog meer comfort als gevolg.

Zendow#neo deurprofielen: inwendige kracht

Bij de Linktrusion-technologie worden thermische versterkingen geïntegreerd in het raamprofiel. De kern van die versterkingen bestaat uit staaldraad in PVC hardschuim met daarrond een PVC ‘skin’. Wat maakt Zendow#neo Premium verder zo uniek?
  • Thermische versterking met ingebouwde staaldraad in hardschuimkern in het kader
  • Continue glasvezelstrips voor een optimale isolatie in de vleugel
  • Geen traditionele gegalvaniseerde stalen versterking meer
Ook in de ban van onze innovatieve deurprofielen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!