Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Maak het jezelf makkelijk met elektrische rolluiken

Terug naar overzicht

Heb jij je oude ramen al vervangen door gloednieuwe exemplaren in pvc? Prima, want pvc-ramen hebben tal van voordelen. Met rolluiken in pvc maak je het helemaal af. Onze tip: als je van een optimaal comfort wil genieten, kies je voor elektrische rolluiken.

Houd de zon buiten met pvc-rolluiken

Ramen in pvc hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Tijdens de winter houden ze de warmte binnen en ’s zomers houden ze je huis lekker koel. Wil je bij fel zonlicht ook vermijden dat je mooie meubels helemaal afbleken? Dan komen rolluiken handig van pas.
Pvc-rolluiken bieden trouwens nog tal van andere voordelen. Zo garanderen ze je privacy en vergroten ze het gevoel van veiligheid. Potentiële inbrekers zullen wel twee keer nadenken als ze geconfronteerd worden met zulke stevige ramen en rolluiken.

Elektrische rolluiken: ultiem gebruiksgemak

Als je kiest voor de Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck heb je twee opties voor de bediening: lint- of motorbediening. Uiteraard bieden elektrische rolluiken het meeste comfort. Met één druk op de knop laat je de rolluiken vlotjes naar boven of naar beneden gaan. Kies je voor elektrische aandrijving, dan heb je ook de mogelijkheid om je rolluiken met domotica aan te sturen.
Maak je trouwens geen zorgen: deze elektrische rolluiken zijn heel makkelijk te installeren. De kast bestaat namelijk uit één stuk en kan dan ook in één keer geplaatst worden. Je ondervindt dus helemaal geen rompslomp.

Jarenlang genieten van je rolluiken

Met de Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck haal je absolute topkwaliteit in huis. Ook al schijnt de zon er genadeloos op, de rolluiken behouden jarenlang hun kleur. De innovatieve lakken waarmee onze pvc-rolluiken gekleurd worden reflecteren namelijk het zonlicht, in plaats van het te absorberen. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd.
Geïnteresseerd om elektrische rolluiken te laten installeren? Vraag gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers voor meer informatie.