Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Kleuradvies voor raam- en deurkozijnen: welke kleur past écht bij jou?

Terug naar overzicht

Over kleur valt heel wat te zeggen. Kleuren scheppen sfeer, kleuren roepen emoties op ... Logisch dus dat ook voor nieuwe raam- en deurkozijnen de kleurkeuze erg belangrijk is. We gidsen je door de mogelijkheden.

Een nieuwe look voor je woning

Er zijn heel wat goede redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor nieuwe raam- en deurkozijnen. Een nieuwe look voor je woning is dan misschien niet de hoofdreden voor je beslissing, het is zeker wel een cruciaal aspect. Je hebt dan ook de keuze tussen een waaier aan mogelijke kleuren en afwerkingen voor je nieuwe raam- en deurkozijnen. Ga dus zeker niet over één nacht ijs, maar win vooraf advies in.

Kleuradvies voor je raam- en deurkozijnen

Een weloverwogen kleurkeuze maken is een stiel op zich. Je kunt je gerust laten inspireren door tv-programma’s, blogs of lifestyletijdschriften, maar het is wel zo verstandig om advies in te winnen bij een professional. Geen nood, want onze specialisten staan paraat om je met raad en daad bij te staan.
Wil je graag zelf wat kleuren uittesten en op een snelle manier nagaan wat mogelijks wel (en zeker niet) bij de stijl van jouw woning past? Gebruik dan onze online kleurensimulator.

De kleuren van Deceuninck

Blijft nog de vraag: welke kleur moet ik nu kiezen voor mijn raam- en deurkozijnen? Dat hangt van heel wat factoren af. Van je eigen smaak en persoonlijkheid natuurlijk, maar ook van de stijl van je woning. En misschien willen je huisgenoten ook wel hun zegje doen?
Maar wat dacht je bijvoorbeeld van deze mogelijkheden? Met maar liefst 86 verschillende kleuren en afwerkingen is de waaier aan mogelijkheden erg uitgebreid. Laat je niet overdonderen, maar bedenk wat je écht wil. Je zult jarenlang genieten van fraaie raam- en deurkozijnen in de kleur van jouw keuze.