Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Kleur ramen en deuren kiezen? Onze kleurensimulator helpt je op weg!

Terug naar overzicht

Het bouwen of renoveren van een woning gaat gepaard met heel wat esthetische keuzes. Je moet belangrijke beslissingen nemen over de indeling van de ruimtes, de bouwmaterialen, binnen- en buitenafwerking, … Een hele waslijst die menig bouwer of verbouwer doet wanhopen. Gelukkig bestaan er verscheidene handige tools die je uit de nood helpen. Onze kleurensimulator helpt je alvast op weg met een van de belangrijkste aspecten van je interieur én exterieur: de kleur van je ramen. Lees hier hoe je met dit handige hulpmiddel je inspiratie de vrije loop kunt laten!

Zendow en Zendow#neo: comfort en esthetiek gaan hand in hand

Onze Zendow en Zendow#neo ramen en deuren koppelen comfort aan esthetiek. Ze zorgen met hun uitstekende isolatiewaarde niet alleen voor rust en aangename temperaturen, maar geven tegelijk de look-and-feel van je woning een kwaliteitsimpuls. Onze eigentijdse PVC-ramen en deuren zijn een lust voor het oog en zijn dankzij hun strakke en authentieke uitstraling geenszins meer te vergelijken met de PVC-ramen en deuren van tien jaar geleden.

Kleur je ramen en deuren online

Met onze kleurencollectie heb je de keuze uit een waaier van meer dan 42 kleuren en vijf verschillende structuurafwerkingen. Deze natuurlijke tinten passen in elke woningstijl en behouden jarenlang hun kleur. Toch willen we zeker zijn dat de kleur van onze ramen perfect aansluit bij je persoonlijke smaak. Met onze handige online kleurensimulator is dat een fluitje van een cent. De tool is even eenvoudig als efficiënt:
  • Surf naar de kleurensimulator op onze webstek
  • Laad een foto van je huis op
  • Kies een van onze onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren en bewonder het prachtige resultaat!

Onze online kleurensimulatie is bijzonder waarheidsgetrouw en schetst een perfect beeld van hoe de kleur van je ramen en deuren er in jouw omgeving zal uitzien!

Slaat de kleur van onze PVC ramen en deuren je met verstomming? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Vind een verdeler in uw buurt