Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Je buitendeur vervangen? Waarom uitstel geen optie is

Terug naar overzicht

Als integraal onderdeel van je gevel vormt je buitendeur mee het visitekaartje van je woning. Een stijlvolle buitendeur zet meteen de toon en tilt de hele buitenafwerking naar een hoger niveau. Maar dat is lang niet de enige reden waarom je het best investeert in kwaliteit. Je buitendeur heeft namelijk ook een bepalende invloed op de veiligheid en isolatie van je woning. Is je verouderde buitendeur nog niet vervangen? Dan loop je meer risico op inbraken en blijven je energiekosten onnodig hoog. Ontdek hier alle voordelen van een kwalitatieve buitendeur in PVC.

Elegantie sluit comfort niet uit

Veel bestaande woningen zijn uitgerust met authentieke, charmante buitendeuren. Uiteraard kunnen we dat alleen maar toejuichen, ware het niet dat het meestal om verouderde deuren gaat die niet meer beantwoorden aan de hedendaagse normen op het vlak van veiligheid en energiezuinigheid.

Nochtans is het wel degelijk mogelijk om authentieke elegantie te koppelen aan optimaal comfort. Onze hoogwaardige PVC-deuren leggen op elk domein uitstekende prestaties voor, zonder daarom in te boeten aan finesse. Ons uitgebreide gamma leent zich tot erg uiteenlopende bouwstijlen met een duidelijke rode draad: topkwaliteit. Ontdek hieronder wat dat concreet inhoudt.

Buitendeur vervangen: geen vrijblijvend extraatje

De vervanging van je buitendeur mag dan misschien al op je langetermijnlijstje staan, het is een investering waar je beter vandaag nog werk van maakt. Volgende troeven zullen je niet gauw spijt doen krijgen van je aankoop:
  • Onze Zendow en Zendow#neo PVC-deuren staan voor topdesign, en dat mag je behoorlijk breed interpreteren. Ze zijn verkrijgbaar in een indrukwekkende waaier aan kleuren en geven met hun afgeronde vormen net dat tikkeltje meer. En niet alleen de kleuren kun je personaliseren. Van decoratieve afwerking tot handgrepen, je kiest het allemaal zélf!
  • Duurzaamheid is ons handelsmerk. Deceuninck PVC-deuren zijn luchtdicht, bijzonder slijtvast en gooien hoge ogen op het vlak van akoestische en thermische isolatie. Daarnaast zijn ze ook nog eens onderhoudsarm en honderd procent recycleerbaar.
  • Dankzij hun unieke samenstelling zijn PVC-deurprofielen voldoende stevig en compatibel met allerlei soorten veiligheidsbeslag. Inbrekers krijgen geen kans meer!
Benieuwd hoe PVC-buitendeuren ook jouw woning een meerwaarde geven? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!