Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Lambrisering ouderwets? Niet bij Deceuninck

Terug naar overzicht

Al sinds de middeleeuwen is lambrisering een vaste waarde in vele woningen. Het paneelwerk dat tegen het onderste gedeelte van een wand wordt aangebracht heeft vandaag echter een ouderwetse connotatie. Maar net als alle andere interieurelementen, kan ook lambrisering perfect meegaan met zijn tijd. Ontdek de moderne en stijlvolle oplossingen van Deceuninck!

Waarom lambrisering?

Waarom zou je lambrisering plaatsen als je ook gewoon voor een effen, geschilderde muur kunt kiezen? Je zou nog versteld staan van de voordelen. Een overzicht …
  • Heb je een beschadiging ontdekt aan de onderste helft van je muur? Met lambrisering verberg je die imperfectie makkelijk zonder je hele muur onder handen te nemen.
  • Lambrisering zorgt voor een dynamische vlakverdeling die een ruimte groter doet ogen – zeker als de kleur van de planken subtiel contrasteert met de kleur van je muren.
  • Met kleine kinderen in huis is deugnieterij nooit ver weg. Een verfveeg, stiftstreep of modderspatje op de muren is dan ook geen uitzondering. Dankzij afwasbare lambrisering maak je de muren in een handomdraai weer schoon.

Een stijlvolle oplossing voor elk interieur

De lambrisering van Deceuninck is vervaardigd uit gerecycleerd PVC, waardoor de planken onderhoudsvriendelijk, duurzaam en onbrandbaar zijn. Daarnaast is de lambrisering eenvoudig te plaatsen dankzij het tand- en groefsysteem.
Maar ook esthetisch vormt de wandbekleding een flinke meerwaarde voor je woning. Het Nordica-gamma heeft een brede, decoratieve V-groef en is beschikbaar in vijf houtstructuren, namelijk larisks, witte eik, wengé, kastanje en esdoorn. Kies de houtlook die het best bij de rest van je interieur past en creëer het zachte, authentieke interieur waar je van houdt. De planken zijn 165 millimeter breed en 2,6 of 6 meter lang.

Of kies voor volledige wand- en plafondbekleding

De planken in PVC van Deceuninck zijn niet alleen geschikt voor lambrisering, maar ook voor wand- en plafondbekleding. Door bijvoorbeeld een volledige muur met een lichte houtlook te bekleden en de andere muren wit te schilderen, creëer je een sereen interieur met een Scandinavische toets.
Heb je interesse in de wandbekleding van Deceuninck? Vraag gerust een offerte aan of vind een verdeler in de buurt.
Lambrisering, palfondbekleding, pvc, wandbekleding