Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

De mooiste wandtegels voor je inloopdouche kies je zo!

Terug naar overzicht

Een hedendaagse badkamer is niet compleet zonder inloopdouche. Omdat de uitgestrekte glazen wand lekker veel licht doorlaat en de badkamervloer gewoon doorloopt tot in de douche, creëert een inloopdouche zelfs in kleine badkamers een zee van ruimte. Maar wat met de wandtegels? Gebruik je gewoon dezelfde tegels als voor de rest van de badkamermuren? Of mag het voor jou nog ietsje specialer – maar daarom niet minder onderhoudsvriendelijk? Maak snel kennis met wandtegels van pvc.

Pvc-tegels die eruitzien als natuursteen

Pvc wordt allang niet meer alleen gebruikt voor ramen en deuren. Interieurontwerpers kiezen almaar vaker voor pvc-tegels om zowel wanden als vloeren dezelfde stijlvolle look als natuursteen te geven, maar dan met een veel zachter prijskaartje. Bekijk onze collecties en oordeel zelf!
  • Decoramic: verkrijgbaar in onder meer kalksteen- of blauwsteenuitvoering.
  • Decoramic Premium: maak je keuze uit travertin-wit, betongrijs, antraciet, zandsteen en zelfs koperkleuren.

Inloopdouche met onderhoudsvrije wandtegels                                                   

Onderhoud is allicht het laatste waar je aan denkt als je van inloopdouche droomt, maar zonder onderhoudsvrije wandtegels ben je straks ettelijke uren zoet met schoonmaken – vooral vuile voegen bezorgen je heel wat schrobwerk. Niet zo dus met pvc-wandtegels, want die zijn behalve honderd procent waterresistent ook heel eenvoudig te reinigen met slechts een scheutje poetsmiddel (op waterbasis) en een spons. In tegenstelling tot natuursteen is pvc bijzonder moeilijk te beschadigen.

Handig voor de doe-het-zelvers

Plaats je je douchewandtegels het liefst gewoon zelf? Ook op dat vlak is pvc een uitstekende keuze. De pvc-tegels van Deceuninck laten zich eenvoudig blind vernagelen of vastnieten, of je kleeft ze rechtstreeks op de wanden.
 
Ontvang een gratis staal
Kun je je maar moeilijk voorstellen hoe een pvc-wandtegel er in het echt uitziet? Bestel snel je gratis staal!