Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Inspiratie nodig? De Vlaamse Renovatiedag brengt raad!

Terug naar overzicht

Zondag 17 mei is het weer zover, de Vlaamse Renovatiedag. Tal van renovatieprojecten openen die dag de deuren voor het grote publiek. Je kunt je er volop laten inspireren en professioneel advies inwinnen bij ervaren renovatie-experts. Van architect tot bouwheer, ze gunnen je met veel plezier een blik op hun visie en werkmethodes. Kom er hier alles over te weten!

Renovatiedag, Openhuizendag

De Vlaamse Renovatiedag staat ook wel bekend onder de noemer Openhuizendag. Je kunt in je buurt tal van prachtig gerenoveerde panden bezoeken die aantonen waarom investeren in je woning nooit weggesmeten geld is. Tijdens zo’n bezoek krijg je inzicht in de verschillende stappen die met een renovatie gepaard gaan:
  • Hoe kreeg het idee vorm?
  • Hoe werden de wensen van de verschillende partijen op elkaar afgestemd?
  • Hoe verliep de samenwerking?
  • Welke renovatietechnieken werden toegepast?
Kortom, de Renovatiedag is veel meer dan alleen wat huizen bezichtigen. Je krijgt een totaalkijk op de renovatieprojecten, en dat is natuurlijk een uitstekende basis om zélf aan het renoveren te slaan.

Gratis na registratied

De bezoeken tijdens de Vlaamse Renovatiedag zijn helemaal gratis, op voorwaarde dat je jezelf eerst registreert. Na registratie zijn de te bezichtigen renovaties zonder afspraak zichtbaar. Bepaalde projecten zijn alleen te bezoeken na een bevestigde afspraak. Ga dit op voorhand zeker na en vergeet niet om op tijd te registreren.

Tip: Bij een grondige renovatie zijn nieuwe, hoogisolerende ramen en deuren onmisbaar. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Deceuninck. Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!