Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Hoe Decoramic wandtegels je badkamer een unieke touch geven

Terug naar overzicht

Een badkamer is niet zomaar een leefruimte. Het is de plaats waar je jezelf klaarstoomt voor een nieuwe dag, maar evengoed de plek waar je ’s avonds tot rust komt. Om optimaal van die badkamerbeleving te genieten, is een klassevolle inkleding een must. Decoramic wandtegels lossen de verwachtingen alvast helemaal in. Ze zijn gemaakt van gerecycleerd en onderhoudsvriendelijk PVC maar hebben de authentieke look van natuursteen. Zo combineren ze het beste van twee werelden.

Natuurlijke look zonder compromissen

Een badkamer die er goedkoop uitziet, daar geniet niemand van. Echt relaxen is alleen mogelijk in een stijlvolle en elegante badkameromgeving. En dat associëren we in de eerste plaats met een natuurlijke look. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat tal van Belgische badkamers in natuursteen bekleed zijn. Maar helaas heeft natuursteen ook nadelen. Zo schort het soms aan onderhoudsvriendelijkheid en kleurvastheid.

Aangezien we bij Deceuninck streven naar maximaal woonplezier, hebben we de natuurlijke authenticiteit van natuursteen verenigd met de gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van PVC. Hieronder lijsten we de unieke voordelen op van deze innovatie.

Wandtegels vol troeven

Met Decoramic tegels haal je niet de eerste de beste muurbekleding in huis. Het gaat om 100% waterafstotende wandpanelen, die zich prima lenen tot vochtige ruimtes zoals een keuken of een badkamer. Ook volgende voordelen zijn een zekerheid:
  • Eenvoudige plaatsing dankzij het gebruik van tand en groef.
  • Onderhoudsarm: een vochtige spons met reinigingsmiddel op waterbasis volstaat.
  • UV-resistent: ook jaren later behouden je tegels dezelfde kleur.
  • Duurzaam en 100% recycleerbaar.
Lijken deze unieke wandtegels iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Vind een verdeler in uw buurt