Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Isolatie en gevelafwerking in één: een beschermende schil voor je gevel

23 november 2017 | Bij energiezuinig bouwen en verbouwen hoort grondig isoleren. Niet alleen moet je je dak en je ramen aanpakken, ook warmteverliezen langs de buitenmuren beperk je het best tot een minimum. Een duurzame, onderhoudsvriendelijke gevelbekleding vormt dé perfecte aanvulling op je buitenmuurisolatie. Isolatie en gevelafwerking gaan hand in hand.

Lees het volledig artikel

Gevelbekleding plaatsen: maak het jezelf makkelijk

7 november 2017 | Ben je van plan om je gevel aan de buitenkant te isoleren? Dan vormt buitengevelbekleding de perfecte aanvulling. Gevelbekleding in pvc of Twinson-houtcomposiet is bovendien erg makkelijk te plaatsen.

Lees het volledig artikel

6 redenen waarom Twinson ideaal is voor jouw gevelbekleding

5 september 2017 | Ben je van plan om je gevel te renoveren en te isoleren? Dan je kun je die meteen ook een compleet nieuwe look geven. Houten gevelplanken zijn erg mooi, maar vergen heel wat onderhoud en hebben nog nadelen. Gevelbekleding in de houtcomposiet Twinson vormen een meer dan waardig alternatief. We zetten de troeven even op een rijtje.

Lees het volledig artikel

Een efficiënte gevelisolatie? Hierop moet je letten!

7 juli 2017 | Om de energieprestaties van je woning te optimaliseren doe je er goed aan om je gevel te isoleren. Na je dak zijn je buitenmuren namelijk de grootste oorzaak van warmteverlies. Enkele aandachtspunten voor een efficiënte gevelisolatie.

Lees het volledig artikel

5 inspirerende gevelstijlen op een rij

6 juni 2017 | Niets is zo bepalend voor het uitzicht van je woning als je gevel. Er zijn dan ook talloze gevelstijlen. Wil je een strakke, hedendaagse look of ben je eerder op zoek naar de charmante stijl van een zuiderse woning of van een Oostenrijkse bungalow? Met de juiste gevelbekleding maak je het verschil.

Lees het volledig artikel

Gevelbekleding: combineer stijl met comfort

28 april 2017 | Voor de bekleding van je gevel zijn er tal van opties. Heb je al gedacht aan gevelplanken in pvc of houtcomposiet? Die bieden heel wat voordelen. Niet alleen kun je zo moeiteloos de isolatie van je gevel combineren met een complete renovatie, je kiest ook voluit voor een gevelbekleding met stijl.

Lees het volledig artikel