Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Een terras dat weinig onderhoud vergt? Kies voor Twinson!

Terug naar overzicht

Het ideale terras? Dat vergt zo weinig mogelijk onderhoud. Zeker als je een (horeca)zaak hebt en je terras veel volk over de vloer krijgt, wil je natuurlijk niet voortdurend in de weer zijn met poetsen, reinigen en herstellen. Een stevig en onderhoudsarm materiaal is dus een must. Kies je voor de massieve terrasplanken van 140 mm in Twinson-houtcomposiet, dan zit je gegarandeerd goed! Een woordje uitleg.

Hoge eisen aan je terras

Het ene terras is het andere niet: het is logisch dat het terras bij je thuis minder belopen wordt dan dat van een restaurant, café of zwembad. Aan terrasplanken voor commerciële of openbare toepassingen stel je dan ook hoge eisen. Zulke terrasplanken moeten bovenal sterk, splintervrij, waterbestendig en onderhoudsarm zijn.

Terrasplanken in Twinson: veel voordelen

De terrace massive 140 mm-planken in Twinson-houtcomposiet voldoen aan al die eisen. Twinson is een materiaal dat je het warme gevoel en de natuurlijke look van écht hout biedt. Maar daarnaast geniet je ook de vele voordelen die pvc je te bieden heeft.
Zo is Twinson een duurzaam materaal, dat honderd procent recycleerbaar is. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor tropische hardhout. Twinson-planken zijn PEFC-gecertifieerd en dus gegarandeerd milieuvriendelijk.
Daarnaast is een terras in Twinson heel eenvoudig te plaatsen. Met het juiste gereedschap bij de hand kun je dit makkelijk zelf doen.
Belangrijk: de massieve terrasplanken van 140 mm zijn extra robuust en slijtvast. Voor een terras bij je thuis kun je kiezen voor de reguliere terrace 140 mm-terrasplanken in Twinson.

Onderhoudsarm, niet onderhoudsvrij

Een van de grootste voordelen van terrasplanken in Twinson, is dat dit materiaal bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen onderhoud nodig is. Het betekent wel dat je met een minimale inspanning jarenlang kunt genieten van een schitterend terras. Wil je weten wat dit precies betekent? Raadpleeg dan onze handige onderhoudsgids in pdf-formaat.
Geïnteresseerd in een onderhoudsarm Twinson-terras voor jouw zaak of voor bij je thuis? Neem voor meer informatie gerust contact op met een van onze verdelers of vraag een gratis prijsofferte.