Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Kies dakrandbekleding in harmonie met de rest van je woning

6 september 2018 | Het geheim van een mooie uitstraling voor je woning zit ‘m vaak in de details. De kleinste afwerkingen maken het verschil. Zo ziet je huis er pas echt áf uit dankzij een dakrandoversteek die perfect bij je buitenschrijnwerk past. Gelukkig heeft Deceuninck een geschikte oplossing voor elke woning. Volg even mee!

Lees het volledig artikel

Je dakrand stijlvol afwerken: zo pak je dat aan

1 mei 2018 | Laat je een nieuwbouwwoning zetten of sta je op het punt je woning te renoveren? Dan zijn er talloze beslissingen die je moet nemen. Natuurlijk heb je al snel een duidelijk beeld van hoe je dak er moet uitzien en hoe je het gaat isoleren. Maar weet je ook al hoe je je dakrand wil afwerken? Met een dakoversteek in pvc of Twinson-houtcomposiet kies je voor een stijlvolle én praktische oplossing.

Lees het volledig artikel

Een tijdloos design voor je woning? Kies de juiste ramen en deuren!

1 augustus 2017 | Trends komen en gaan. Voor de keuze van een hemd is dat niet zo erg – volgend jaar kun je een nieuw kopen – maar bij een woning ligt dat anders. Als je een huis bouwt of renoveert, wil je natuurlijk niet dat dit er binnen de kortste keren gedateerd zal uitzien. Kiezen voor een tijdloos design is dan ook een slimme zet. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je in elk geval goed.

Lees het volledig artikel

Decoramic: pvc-wandtegels voor badkamer en keuken

30 mei 2017 | Is je keuken of badkamer aan renovatie toe? Dan zijn er heel wat beslissingen te nemen. Zo is de keuze van de juiste wandbekleding erg belangrijk. Overweeg ter vervanging van je oude wandbekleding zeker pvc-wandtegels. Pvc is namelijk uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. En dan hebben we het nog niet gehad over de talrijke andere voordelen. Een woordje uitleg.

Lees het volledig artikel

Deceuninck Decoramic Premium geeft wanden en vloeren de look van natuursteen en de sterktes van pvc

29 april 2016 | Je wanden een authentieke natuursteenlook geven en tegelijkertijd genieten van de waterbestendigheid, de onderhouds- en budgetvriendelijkheid van pvc? Of je vloeren bekleden met decoratieve tegels die duurzamer zijn dan ooit en perfect combineerbaar zijn met vloerverwarming? Het kan met het nieuwe 2-in-1-concept – tegels voor wanden én vloeren: Deceuninck Decoramic Premium!

Lees het volledig artikel

Creëer privacy in je tuin met deze 4 tips

21 april 2016 | Iedereen wil zich op tijd en stond ontspannen. In de zomerperiode kun je dat doen door te zonnebaden in je tuin of door een glas wijn te drinken op je terras. Op dat moment ben je graag alleen en heb je liever geen last van kijkgrage buren. Om je privacy te garanderen, bestaan er verschillende manieren: tuinafsluitingen, haagjes, bomen, … Wij maken je wegwijs in de verschillende mogelijkheden.

Lees het volledig artikel