Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Decoramic: pvc-wandtegels voor badkamer en keuken

Terug naar overzicht

Is je keuken of badkamer aan renovatie toe? Dan zijn er heel wat beslissingen te nemen. Zo is de keuze van de juiste wandbekleding erg belangrijk. Overweeg ter vervanging van je oude wandbekleding zeker pvc-wandtegels. Pvc is namelijk uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. En dan hebben we het nog niet gehad over de talrijke andere voordelen. Een woordje uitleg.

De juiste tegels kiezen voor je badkamer

In de badkamer zijn tegels enorm populair. Logisch, want tegels zijn waterbestendig en watervast. Met zijn bad, douche en wastafel is je badkamer natuurlijk de vochtige kamer bij uitstek. Je wil dan ook dat je wanden en vloeren geen druppel water doorlaten. Maar dat niet alleen: ook aan andere belangrijke criteria zoals een makkelijke plaatsing, onderhoudsgemak en esthetiek hecht je natuurlijk veel belang.
Als je dat allemaal voor ogen houdt, zijn keramische tegels en kunststof de meest voor de hand liggende materialen voor de wandbekleding in je badkamer. Natuursteen en hout zullen dan weer sneller problemen opleveren.

… en je keuken

Wat voor je badkamer geldt, geldt in mindere mate ook voor je keuken. Als je kookt, komt er namelijk veel waterdamp vrij en daar moet je wandbekleding perfect tegen bestand zijn. Achter je fornuis heb je een spatwand die je makkelijk wil kunnen schoonwrijven. Met pvc-wandtegels geef je vlekken geen schijn van kans.

Decoramic pvc-wandtegels

Deceuninck biedt je twee verschillende soorten pvc-wandtegels: Decoramic en Decoramic Premium. Beide types zijn perfect geschikt voor je badkamer en je keuken. Ze bieden je tal van voordelen:
  • 100 % watervast
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Groot onderhoudsgemak
  • UV-bestendig
  • Duurzaam
  • 100 % recycleerbaar
  • Verschillende dessins beschikbaar: diverse natuurlijke kleuren, maar ook imitatienatuursteen, koper, beton ...
De Decoramic Premium-tegels hebben nog een extra troef, want ze zijn voorzien van een antisliplaag. Voor badkamers en keuken bieden ze dus een totaaloplossing: je kunt ze namelijk gebruiken als wandtegels, maar ook als vloertegels. Decoramic Premium-tegels zijn bovendien compatibel met vloerverwarming.

Vind een verdeler in uw buurt