Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Decoramic: kunststof wandpanelen met de look van natuursteen

Terug naar overzicht

Is de typische en warme look van natuursteen helemaal je ding? En ben je op zoek naar decoratieve wandpanelen voor je nieuwbouw of renovatie? Dan kan je niet om de Decoramic wandtegels van Deceuninck heen! Deze panelen combineren de natuurlijke uitstraling van natuursteen met de voordelen van kunststof en zijn absoluut het overwegen waard voor je interieur.

Decoramic brengt heel wat voordelen met zich mee. Het is in de eerste plaats 100% watervast, waardoor je de wandpanelen perfect kan gebruiken voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Maar Decoramic past uiteraard ook perfect in andere ruimtes; het is maar wat je zelf verkiest. Wist je trouwens dat de Decoramic wandtegels van Deceuninck heel eenvoudig te reinigen zijn? Een zachte vochtige spons met reinigingsmiddel volstaat om de panelen terug picobello in orde te maken.

Ook de plaatsing van Decoramic bekleding verloopt heel eenvoudig. De grijs of zwart geannodiseerde afwerkingsprofielen zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes afgewerkt kan worden. Het eindresultaat is telkens een streling voor het oog.

Duurzaamheid voorop

Je interieur een natuurlijke, onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle uitstraling geven, was nooit eenvoudiger. Maar dat zijn niet de enige voordelen van Decoramic. De kunststof wandpanelen blinken namelijk ook uit in duurzaamheid. Zo zijn de panelen niet alleen duurzaam en UV-resistant, zodat je er jarenlang genot van hebt, maar ook volledig recyclebaar. Je merkt het al: met Decoramic haal je pas echt topkwaliteit in huis.

Ontdek het Decoramic-gamma!

Kan het je wel bekoren, wandbekleding die uitstraling van natuursteen combineert met de talloze voordelen van kunststof? En lijkt Decoramic jou de perfecte wandbekleding om je interieur een eigen persoonlijkheid mee te geven? Aarzel dan niet om het Decoramic-gamma te ontdekken! Lees er snel de brochure op na of contacteer ons voor meer informatie!Vind een verdeler in uw buurt