Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

5 voordelen van een terras in houtcomposiet

Terug naar overzicht

Een terras aan je woning is een grote meerwaarde. Wat is er immers zaliger dan in het zonnetje genieten van een drankje en goed gezelschap? Heb je al beslist in welk materiaal jij je terras wilt uitvoeren? Als je kiest voor een terras in houtcomposiet geniet je heel wat voordelen.

1.      Het gevoel van écht hout

Een terras in natuurhout oogt mooi, maar bezorgt je ook enkele kopzorgen. Zo moet je een houten terras bijvoorbeeld voorzien van een antisliplaag. Ook is tropisch hardhout allesbehalve  milieuvriendelijk. Met een terras in houtcomposiet, zoals de Twinson-planken van Deceuninck heb je wel alle voordelen van hout, maar niet de nadelen.

2.      Een milieuvriendelijke oplossing

Twinson-houtcomposiet is een duurzaam materiaal. Het hout dat in dit materiaal verwerkt is, heeft een PEFC-certificaat. Dat betekent dat het – in tegenstelling tot tropisch hardhout – niet afkomstig is van bedreigde regenwouden.

3.      Een slipvrij terras

Twinson-houtcomposiet voorkomt uitglijden en behoeft geen extra antisliplaag. Zelfs na een fikse regenbui is je terras volledig slipvrij. Wil je een terras naast je buitenzwembad aanleggen? Ook dan is Twinson de ideale keuze.

4.      Eenvoudig te plaatsen

Een terras met planken in houtcomposiet kun je makkelijk zelf aanleggen. Je kunt het terras in de volle grond of op een bestaande verharding installeren. De Twinson-terrasplanken van Deceuninck komen standaard met het handige clip-and-slide-systeem met gepatenteerde montageclips.

5.      Weinig onderhoud

Een terras in houtcomposiet kun je perfect onderhouden met een minimale inspanning. Het volstaat om de terrasplanken te reinigen met een niet-schurend schoonmaakproduct en af te spoelen met schoon water. Eventuele groenvorming ga je te lijf met een bleekwateroplossing van maximaal tien procent.

Kiezen voor een terras in houtcomposiet

Ben je overtuigd van de voordelen van een terras in Twinson-houtcomposiet? Of had je graag nog meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze dealers in jouw buurt of vraag vrijblijvend een gratis offerte.

Vind een verdeler in uw buurt