Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

1 dag niet 2015: integrale woningbeveiliging voor iedereen!

Terug naar overzicht

Vrijdag de dertiende mag dan wel een officiële ongeluksdag zijn, de initiatiefnemers van 1 dag niet denken daar lichtelijk anders over. Het uitgangspunt van deze nationale actiedag: huurders en woningeigenaars sensibiliseren om hun woning preventief te beschermen tegen inbrekers. Meer weten? Lees snel verder!

Tips tegen woninginbraken

Woninginbraken zijn vandaag helaas nog altijd schering en inslag. Het is een fenomeen dat we zelf niet helemaal in de hand hebben, al kunnen we met degelijke woningbeveiliging wél veel onheil voorkomen. Enkele tips die 1 dag niet 2015 extra in de verf wil zetten:
  • Doe je deuren altijd op slot, ook als je maar even weg bent.
  • Ga gratis te rade bij een inbraakpreventieadviseur om de zwakke plekken in je woning te detecteren.
  • Zorg dat je woning overal goed zichtbaar is. Op die manier hebben dieven het veel moeilijker om zich te verbergen.
  • Verlicht je woning voldoende. Het is een van de efficiëntste afschrikmiddelen.
  • Leg kostbare voorwerpen niet in het zicht.

Ramen en deuren van topkwaliteit

Naast bovenstaande maatregelen is het ook een must om te investeren in ramen en deuren van topkwaliteit. En dan hebben we het niet alleen over het veiligheidsbeslag en de dikte van het glas, maar evengoed over de raam- en deurprofielen. Wie zijn woning inbraakveilig wil maken, is bij Deceuninck aan het juiste adres. Onze Zendow#neo-ramen en -deuren zijn van een ongeziene stevigheid en scoren in combinatie met het juiste veiligheidsbeslag uitstekend op tests rond inbraakveiligheid.

Zendow#neo Premium-deuren : toptechnologie en topveiligheid

Voor zijn Deceuninck Zendow#neo Standaard-deurprofielen gebruikte Deceuninck in de deurvleugel  al een combinatie van schuim op basis van gerecycleerd pvc en staaldraad in plaats van gegalvaniseerd staal om superieure thermische isolatieprestaties te kunnen voorleggen. Bij de Deceuninck Zendow#neo Premium-deurserieworden zowel in het deurkader als in de deurvleugel schuim en staaldraad toegepast, waardoor deze serie, in combinatie met het juiste glas of de juiste isolatiepanelen die binnen de deurvleugel worden toegepast, zelfs isolatiewaarden tot Ud 0,85 W/m²K kan voorleggen.

Daarnaast werd de deurvleugel van de Zendow#neo-deuren, zowel in de Standaard- als in de Premium-reeks, versterkt met continue structurele glasvezels waardoor een superieure rigiditeit en grotere maximale vleugelafmeting tot 115 cm breed en to 250 cm hoog kan worden behaald. 

En last but not least zijn de Zendow#neo Standaard- en Premium-deurprofielen perfect inbraakwerend omdat ze beschermd zijn met een bijkomende centrale barrière. Een heel succesvolle ingreep, zo blijkt. Want onlangs behaalde Deceuninck voor zijn nieuwe Zendow#neo Premium-deuren een weerstandsklasse RC2 volgens de huidige geldende  Europese normeringen. 

13 november: 1 dag niet

Dagelijks wordt in ons land gemiddeld 200 keer ingebroken. Een hallucinant cijfer, dat onze maatschappij elk jaar 350 miljoen euro kost. Niets doen en lijdzaam toezien is dus geen optie. De overheid neemt al verschillende initiatieven, net als vele ondernemingen. Maar ook particulieren spelen een belangrijke rol bij inbraakpreventie. Vandaag binden we in het kader van de actiedag ‘1 dag niet’ met z’n allen de strijd aan tegen woninginbraken. De doelstelling? Minstens één dag zonder inbraken.

Je woning renoveren met op-en-top veilige ramen en deuren? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis brochure aan voor meer informatie.