Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Gratis terrascalculator voor de bouwprofessional

28 mei 2019 | ​Bent u als bouwprofessional actief in het plaatsen van terrassen?
Met de online Deceuninck Terrace Calculator kunt u via de Deceuninck sites .be en .nl gratis terrasprojecten uittekenen. 
 

Lees het volledig artikel

Extra lang genieten van de zomer met een terras zonder zorgen

15 mei 2019 | De zomer komt eraan, dit betekent de ideale periode om te genieten van een verfrissende cocktail en een heerlijke barbecue. De ideale plek om te genieten is dus je terras! Is je terras al summerproof? Tijd om nu in actie te schieten!  

Lees het volledig artikel

Deceuninck wint Red dot award 2019

28 maart 2019 | Deceuninck, Belgisch producent van kunststof- en aluminiumprofielen voor ramen en deuren, heeft met haar recent ontwikkeld raamplatform ‘Elegante’ de Red Dot Award 2019 in de categorie ‘Product Design’ ontvangen.

Lees het volledig artikel

Deceuninck ondersteunt circulair bouwen

22 februari 2019 |

Samen met 230 andere deelnemende publieke en private organisaties geeft Deceuninck op 22 februari de aftrap van de Green Deal Circulair Bouwen. Hiermee tonen we ons klimaatengagement, niet alleen in woorden, maar ook in concrete actie!

Lees het volledig artikel

Deceuninck demonstreert een staaltje van circulariteit met de recyclage van kunststof ramen en deuren.

20 februari 2019 | Onze waardevolle grondstoffen worden alsmaar schaarser. Er moet efficiënter mee worden omgesprongen. Reeds gebruikte materialen opnieuw als hoofdbestanddeel in de productieketen opnemen, draagt bij tot spaarzaam en optimaler omgaan met de grondstoffen die de natuur ons heeft gegeven. De nieuwe recyclagefabriek van Deceuninck in Diksmuide is een schoolvoorbeeld van dergelijke circulaire economie.
 

Lees het volledig artikel

Deceuninck verviervoudigt PVC-recyclagecapaciteit tot 45.000 ton per jaar

4 februari 2019 | Deceuninck Groep kondigt trots aan dat het een nieuwe recyclagefabriek in gebruik genomen heeft op zijn recyclage en compounding site in Diksmuide (BE). De gloednieuwe recyclagelijn zal Deceuninck toelaten op termijn tot 45.000 ton PVC per jaar te recycleren. Het te recycleren materiaal zal afkomstig zijn van de collectie van postindustrieel afval (eigen productie-afval en snijresten van onze klanten) alsook van de enorme hoeveelheid PVC-ramen van de eerste generatie die inmiddels 30 à 40 jaar oud zijn en die in de komende jaren geleidelijk aan vervangen zullen worden.

Lees het volledig artikel