Vraag een gratis offerte

Twinson gevelbekleding

De ideale gevelbekleding met een natuurlijke look & feel.

 • Warm gevoel van echt hout
 • Geïntegreerde ventilatie
 • Perfect te combineren met isolatie
 • Gepatenteerde, niet zichtbare bevestigingsclipsen
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Milieuvriendelijk

Ons aanbod aan Twinson gevelbekleding

Eigenschappen

Gesloten Twinson gevelbekleding

 • Vlak 167 Twinson (P 9576)
 • Modulemaat: 167mm
 • Lengtemaat: 3 of 6m
 • Aantal m per m²: 6
 • Materiaal: Twinson

Ontdek meer

Eigenschappen

Open Twinson gevelbekleding

 • Vlak open 83 (P 9596)
 • Modulemaat: 83mm (78+5)
 • Lengtemaat: 3m
 • Aantal m per m²: 12
 • Materiaal: Twinson

Ontdek meer

Stijl & kleur

Wat is Twinson gevelbekleding?

Twinson gevelbekleding is een innovatieve oplossing voor het bekleden van gevels met een unieke combinatie van hout en PVC. Het materiaal bestaat uit een mix van houtvezels en kunststof, wat resulteert in een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product. Twinson staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect past bij zowel moderne als traditionele architectuur. Het combineert de warmte en authenticiteit van hout met de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van PVC.

Duurzaamheid van Twinson gevelbekleding

Een van de belangrijkste voordelen van Twinson gevelbekleding is de duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen vocht, schimmels en insecten, waardoor het lang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Twinson verenigt kunststof en PEFC-gecertificeerd hout en vormt zo een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Dat wordt gekapt in bedreigde regenwouden, terwijl Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC-hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herplant en snel groeien. Het PEFC-certificaat garandeert dat het afgewerkte product uitsluitend hout bevat uit een gecertificeerd bos.

Twinson is 100 % recycleerbaar en vormt daarom een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.


Vind een verdeler

Kosten

De prijs van Twinson gevelbekleding

De prijs van Twinson gevelbekleding kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen ontwerp, de oppervlakte van de gevel en eventuele extra opties. Hoewel de initiële kosten mogelijk hoger zijn dan bij sommige andere gevelbekledingsopties, biedt Twinson op lange termijn aanzienlijke voordelen en besparingen op onderhoudskosten. Omdat het materiaal duurzaam en bestand is tegen diverse weersomstandigheden, zal het niet snel verkleuren, rotten of splijten.

Vraag gratis offerte aan

Kleuren

De natuurlijke kleuren van Twinson

Bij Deceuninck vind je Twinson gevelbekleding in drie verschillende natuurkleuren. De kleurstalen zijn reproducties en kunnen afwijken van het origineel. In het grote vak zie je de natuurlijke kleur die de Twinson planken na verloop van tijd krijgen. Twinson bevat houtvezels die onderhevig zijn aan kleurvariaties. Wanneer het product blootstaat aan zon en regen, verouderen die vezels op natuurlijke wijze, waardoor de kleur kan veranderen. Na enkele maanden krijgen de planken hun definitieve tint.

Via onze website heb je ook de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Hiermee kun je zelf het materiaal en de kleur ervaren. Ook in de showroom van de Deceuninck-verdelers kun je de kleurstalen bekijken en je direct laten informeren over de mogelijkheden.

Gratis staal aanvragen

Plaatsing

Plaatsing

Naast het verstrekken van informatie en het opstellen van offertes, bieden Deceuninck verdelers ook professionele plaatsingsservices. Zij beschikken over de nodige ervaring en vaardigheden om Twinson gevelbekleding op een correcte en efficiënte manier te installeren. Door te kiezen voor plaatsing door een erkende verdeler, ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaande afwerking en optimale prestaties van het product.

Vind een verdeler

Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnteresseerd in Twinson gevelbekleding voor jouw woning of project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een Deceuninck verdeler bij jou in de buurt. Deze experts kunnen je voorzien van gedetailleerde informatie over de mogelijkheden, de prijzen en de plaatsingsprocedure. Door een vrijblijvende offerte aan te vragen, krijg je een duidelijk beeld van de totale investering en kun je een weloverwogen beslissing maken over de aanschaf van Twinson gevelbekleding.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Downloads

 

Icon request quotation

Vraag een gratis prijsofferte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis prijsofferte aan