Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Kiezen voor isolerende ramen: dat is pas energie besparen!

Door de stijgende energieprijzen, de almaar strengere normen en de milieuproblematiek zijn we meer en meer gemotiveerd om energie te besparen. Dit proberen we op alle vlakken en onze woning is nummer één! Door slechte isolatie van je ramen gaat er 15% van de warmte verloren, een verlies dat zwaar doorweegt op je energiefactuur. Je ramen vervangen door isolerende ramen is hier dan ook de beste oplossing!

Ramen vervangen: een lagere energiefactuur

Als je woning momenteel nog beschikt over enkele beglazing en slecht isolerende raamprofielen, beantwoorden die helaas niet meer aan de huidige energienormen. De hoogste tijd dus om je ramen te vervangen! Een verstandige keuze is je ramen te vervangen door PVC-ramen met dubbele of driedubbele beglazing. Ze verminderen namelijk het warmteverlies aanzienlijk en dat merk je onmiddellijk aan je energiefactuur.

Ramen vervangen: beter voor het milieu

Niet alleen je energiefactuur heeft baat bij het vervangen van je ramen. Door te kiezen voor hoogrendementsglas of driedubbel glas, verbetert de warmteprestatie van je woning. Dit alles heeft ook een positief effect op het milieu, je stoot namelijk minder CO2 uit! Je kan dus een groen steentje bijdragen aan de milieubescherming door je ramen te vervangen.

Ramen vervangen: isolerende ramen kiezen

Je ramen vervangen door isolerende ramen is een investering in de toekomst. Het is daarom ook belangrijk dat je goed nadenkt over de isolatiewaarde van je nieuwe ramen. Je kan je ramen vervangen door drie types isolerende ramen: basic, standaard en premium. Het verschil tussen de drie raamtypes?

De basic isolerende ramen hebben een goede energieprestatie en hierbij zijn uiteenlopende types beglazing mogelijk tot 42 mm. Daarna volgen de standaard of hoog isolerende ramen. Die ramen voldoen aan de strengste normen voor isolatie en hebben dus een erg goede energieprestatie. Als laatste bieden we de premium of super isolerende ramen aan. Die overtreffen de eisen voor lage energiewoningen en hebben een superieure energieprestatie.

Benieuwd wat jij kan besparen door voor isolerende ramen te kiezen? Bereken het met de energiecalculator!

Onder de indruk? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!