Vraag een gratis offerte

Ontdek de kwalitatieve ramen van Deceuninck

Ramen Lanaken

Bent u woonachtig in de regio van Lanaken en bent u op zoek naar ramen van uitstekende kwaliteit. Deceuninck biedt u een groot aanbod aan ramen met een hoge isolatiewaarde, zowel akoestisch als thermisch. Hiermee investeert u in een duurzamere woning en speelt u ook meteen in op de strenger wordende energienormen. Bezoek een verdeler in Lanaken om de producten te bekijken en laat u adviseren door onze specialisten.

Alle soorten ramen in Lanaken

Tegenwoordig heeft u heel veel keus uit diverse soorten ramen. Wij snappen dat u daarom nog niet precies weet wat voor ramen u wilt hebben voor in uw woning in Lanaken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, denk hierbij aan materialen, kleuren en vormen. Door ons uitgebreide assortiment vindt u uw gewenste ramen. U heeft bij ons de keus uit in principe 2 soorten ramen: aluminium ramen en pvc ramen. Beide hebben natuurlijk andere voordelen. Wanneer u voor aluminium kiest, kiest u voor stijl en design. Wij zijn daarom ook zeer trots op onze Decalu-reeks, deze is speciaal ontwikkeld door gebruik te maken van technieken die normaal alleen gebruikt worden bij kunststof ramen. Een groot voordeel is dat de isolatiewaarde net zo hoog is als bij kunststof ramen. Bezoek een showroom in Lanaken en laat u verbazen door de grote collectie met uitgebreide kleurenreeks en kleurencombinaties.

Heeft u de voorkeur voor ramen van pvc? Geen probleem! Wij hebben ook een groot aanbod aan pvc ramen in ons assortiment. Pvc is heel populair bij mensen, omdat het is iets goedkoper is dan bijvoorbeeld aluminium en er bijna geen onderhoud nodig is. Met name het weinige onderhoud spreekt mensen aan. Het is al voldoende als u af en toe een keer de ramen schoon maakt met water en afwasmiddel. Daarnaast zijn de ramen brandbestendig, in feite werken ze zelfs brandvertragend. Heeft u interesse in pvc ramen voor in uw woning in Lanaken? Neem dan snel contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt.

Configureer ramen op maat in Lanaken

Inspireer uzelf op onze website! Met onze innovatieve nieuwe ramen en deuren configurator, de Winspirator kunt u meteen zien wat PVC ramen en deuren voor uw woning kunnen doen. Of u nu een moderne villa of een klassiek herenhuis in hartje Lanaken hebt, PVC ramen en deuren maken uw woning compleet. De ramen en deuren kunnen volledig op maat en in iedere gewenste kleur worden besteld. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. Uw dossier kan ook rechtstreeks onze partners in Lanaken of uw buurt worden gestuurd zodat zij u direct kunnen helpen met uw project.