Vraag een gratis offerte

Ontdek de kwalitatieve ramen van Deceuninck

Ramen Hasselt

Woont u in de Hasselt of in de omgeving en bent u op zoek naar ramen van hoge kwaliteit? Energienormen worden steeds strenger, daar speelt u op in door de ramen van Deceuninck te laten installeren in uw woning. Deze bieden niet alleen akoestische isolatie, maar ook thermische isolatie. Bezoek een verdeler in Hasselt om de producten te bekijken en laat u adviseren door onze specialisten.

Alle soorten ramen in Hasselt

Er is tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel keus uit ramen. U moet bijvoorbeeld hierbij denken aan de kleuren, afmetingen en vormen van de ramen. Het is dus niet gemakkelijk om het juiste raam te kiezen voor in uw woning in Hasselt. Bij Deceuninck helpen onze specialisten u graag verder. U heeft in principe de keuze uit twee type ramen, namelijk: aluminium ramen en pvc ramen. Wanneer u kiest voor aluminium, adviseren wij om de Decalu-reeks te overwegen. Deze reeks is speciaal ontwikkeld met technieken die normaal voor kunststofprofielen worden gebruikt. Het grote voordeel hierbij is dat de isolatiewaarde net zo hoog is als die van pvc ramen. Bezoek een showroom in Hasselt en laat u verbazen door de grote collectie met uitgebreide kleurenreeks en kleurencombinaties.

Uiteraard zijn er ook nog de pvc ramen. Het materiaal is vaak iets goedkoper, in vergelijking met aluminium ramen. Veel mensen kiezen ook voor pvc vanwege het weinige onderhoud dat nodig is. Het enige dat u in principe hoeft te doen is de ramen af en toe een keer afstoffen of schoonmaken met water en afwasmiddel. Er is verder geen groot onderhoud nodig. Heeft u interesse in pvc ramen voor in uw woning in Hasselt? Neem dan snel contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt.

Configureer ramen op maat in Hasselt

Inspireer uzelf op onze website! Met onze innovatieve nieuwe ramen en deuren configurator, de Winspirator kunt u meteen zien wat PVC ramen en deuren voor uw woning kunnen doen. Of u nu een moderne villa of een klassiek herenhuis in hartje Hasselt hebt, PVC ramen en deuren maken uw woning compleet. De ramen en deuren kunnen volledig op maat en in iedere gewenste kleur worden besteld. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. Uw dossier kan ook rechtstreeks onze partners in Hasselt of uw buurt worden gestuurd zodat zij u direct kunnen helpen met uw project.