Vraag een gratis offerte

Ontdek de kwalitatieve ramen van Deceuninck

Ramen Charleroi

Heeft u een woning in Charleroi of gaat u in Charleroi wonen en bent u nog op zoek naar nieuwe ramen voor uw woning in Charleroi? Begin dan bij Deceuninck specialist in pvc en aluminium ramen. Beide materialen zijn erg isolerend wat een verstandige keuze is met de strenger wordende energienormen. Onze ramen zijn namelijk voorzien van zowel een sterke akoestische als thermische isolatie. U kunt de ramen online bekijken of een verdeler in Charleroi bezoeken om een nog beter beeld van de ramen te krijgen!

Alle soorten ramen Charleroi

Vandaag de dag is het kiezen van uw nieuwe ramen voor uw woning in Charleroi niet makkelijk met het vele aanbod dat er is. De ramen kunnen verschillen in kleur, afmeting, materiaal en vorm. Ons team van specialisten helpt u dan ook graag waar mogelijk met het vinden en kiezen van uw gewenste ramen. Wilt u aluminium ramen aanschaffen voor uw woning in Charleroi? Dan is onze vernieuwende Decalu-serie aluminium ramen zeker het bekijken waard. Wat onze Decalu aluminium ramen zo uniek maakt zijn de technieken die we gebruik hebben tijdens de productiefase. We hebben gebruik gemaakt van technieken die eerst alleen gebruikt werden voor kunststof ramen. Onze aluminium Decalu-reeks ramen hebben dan ook een isolatiewaarde die net zo hoog is als bij kunststof ramen. Bezoek onze showroom of een lokale dealer in Charleroi waar u de ramen zelf kunt bekijken en al uw vragen kwijt kunt.

Deceuninck heeft naast een ruim aanbod aluminium ramen ook een uitgebreid assortiment pvc ramen. Onze pvc ramen zijn over het algemeen gezien goedkoper dan onze aluminium ramen. Ook hebben onze pvc ramen minimale onderhoud nodig om lang mee te kunnen gaan. Zo hebben de pvc ramen al een levensduur tot wel 50 jaar bij enkel het regelmatig schoonmaken met water en sop. Verder weken de pvc ramen van Deceuninck ook nog eens brandvertragend. Heeft u interesse in nieuwe pvc ramen van Deceuninck voor uw woning in Charleroi? Aarzel dan niet om contact op te nemen of bezoek een toonzaal in de omgeving van Charleroi waar u de ramen zelf kunt bekijken.

Configureer ramen op maat in Charleroi

Doe online inspiratie op met de website van Deceuninck. We hebben onder andere een innovatieve ramen en deuren configurator opgezet waarmee u verschillende ramen en deuren bij verschillende woningen kunt bekijken. Zo ziet u snel en eenvoudig hoe onze aluminium ramen en pvc ramen passen bij uw woning in Charleroi. We kunnen u wanneer u wenst ook voorzien van maatwerk bij zowel pvc ramen als aluminium ramen. U kunt al vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo slaagt u bij Deceuninck gegarandeerd in het vinden van de gewenste ramen voor uw woning in Charleroi.