Vraag een gratis offerte

Ontdek de kwalitatieve ramen van Deceuninck

Ramen Balen

Heeft u een huis in Balen of gaat u verhuizen naar een woning in Balen en bent u nog op zoek naar nieuwe ramen? Zoek niet verder! Deceuninck is specialist in pvc ramen en aluminium ramen en helpt u graag verder. Onze ramen hebben een sterke isolatiewaarde wat erg belangrijk is met de strenger wordende energienormen. Hoe beter uw nieuwe ramen isoleren hoe minder energie u nodig zult hebben om uw huis in Balen op te warmen. Onze ramen zijn voorzien van zowel een akoestische als een thermische isolatie. Bekijk de ramen online of bezoek een verdeler in de regio van Balen waar u de ramen kunt bekijken.

Alle soorten ramen Balen

We begrijpen heel goed dat het vinden van uw ideale nieuwe ramen erg lastig is. Er zijn erg veel ramen die verschillen per kleur, vorm en materiaal. We helpen u dan ook graag waar we kunnen. Neem contact op om al uw vragen kwijt te kunnen zodat we u helpen de gewenste ramen te vinden.
De aluminium ramen van Deceuninck hebben een hoge isolatiewaarde. Dit komt door de innovatieve Decalu-reeks aluminium ramen die we op de markt hebben gebracht. Wat de Decalu-reeks ramen zo uniek maakt zijn de technieken die we gebruikt hebben tijdens het productieproces. Deze technieken werden voorheen enkel bij pvc ramen gebruikt. Onze aluminium ramen hebben dan ook een even hoge isolatiewaarde als pvc ramen hebben. Bent u geïnteresseerd in nieuwe aluminium ramen van Deceuninck? Bezoek een verdeler bij u in de buurt of neem contact met ons op waarna we u zo snel mogelijk verder helpen.

De pvc ramen van Deceuninck beschikken over een even sterke isolatiewaarde als de Decalu aluminium ramen van Deceuninck. Daarbij komt dat pvc ramen bijna altijd goedkoper zijn dan aluminium ramen. Ook hebben de ramen enkel minimale onderhoud nodig. Onder minimale onderhoud verstaan we het regelmatig af doen van de ramen met water en sop. Dit is namelijk al voldoende onderhoud om de pvc ramen tot wel 50 jaar lang mee te laten gaan. Ook zijn onze pvc ramen brandvertragend waardoor uw huis in Balen brandveiliger wordt. Bent u benieuwd naar wat de pvc ramen van Deceuninck voor uw woning in Balen kunnen betekenen? Bezoek onze showroom of een verdeler bij u in de buurt van Balen om het gehele assortiment te kunnen bekijken.

Configureer ramen op maat in Balen

Inspiratie opdoen is tegenwoordig online erg gemakkelijk. Zo bieden we bij Deceuninck ook graag onze online ramen en deuren configurator aan onder de naam “Winspirator”. Hiermee kunt u diverse ramen van Deceuninck bekijken in verschillende mogelijkheden bij de woning die aansluit bij de bouwstijl van uw eigen woning in Balen. Probeer bijvoorbeeld onze ramen bij een villa, rijtjeshuis, herenhuis of een ander type huis dat aansluit bij die van u in Balen. Bent u benieuwd naar al uw mogelijkheden? Vraag dan gemakkelijk en geheel vrijblijvend onze offerte aan om uw mogelijkheden door te kunnen nemen. Zo helpt Deceuninck u gegarandeerd bij het vinden van de ideale passende ramen voor uw woning in Balen.