Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Ramen en deuren in pvc kopen

Ramen en deuren in pvc kopen is een eenmalige maar grote investering. Bovendien vergt deze beslissing enige kennis van de markt. Er zijn namelijk veel verschillende producenten en er is een grote diversiteit aan pvc-ramen en -deuren. Als je het goed aanpakt, levert je nieuwe buitenschrijnwerk je woning een grote meerwaarde op, met een harmonieus geheel tot gevolg. Jammer genoeg loopt het ook weleens fout … Doe daarom altijd een beroep op een specialist in ramen en deuren die je kan helpen bij de keuze van de beste exemplaren.
Met volgende zaken moet je alvast rekening houden wanneer je ramen en deuren in pvc wil kopen:

3 redenen om pvc-ramen en -deuren aan te schaffen

Kunststof ramen en deuren zijn een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor buitenschrijnwerk in hout of aluminium. Bovendien heeft pvc de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 • Lange levensduur
  In vergelijking met andere materialen heeft de kunststof pvc een erg lange levensduur. Volgens een wetenschappelijke studie door onderzoekers (Baldasano Recio, Narváez en Guerrero, 2005) aan de universiteit van Barcelona, haalt pvc moeiteloos een hogere levensduur dan materialen als hout of aluminium. Pvc blijft daarnaast langer mooi en vergt weinig onderhoud. Je hoeft ook niet te vrezen voor lelijke verkleuringen.
 • Prijs-kwaliteitverhouding
  Pvc is relatief goedkoop te produceren en daar profiteer jij als consument uiteraard van. Pvc-ramen en -deuren zijn meestal duurder dan hout, maar beduidend goedkoper dan aluminium. Doordat pvc zo kwalitatief is en bijzonder lang meegaat, kunnen ramen en deuren in pvc de beste prijs-kwaliteitverhouding voorleggen.
 • Milieuvriendelijke productie én van nature isolerend
  Door te kiezen voor raam- en deurprofielen in pvc, help je het milieu:

  • Deceuninck recycleert oud pvc tot nieuwe raamprofielen. Zo gaan er minder kostbare grondstoffen verloren.
  • Pvc-ramen en -deuren zijn van nature isolerend. Dankzij de unieke technologieën van Deceuninck beperk je warmteverliezen in je woning tot een absoluut minimum, waardoor je minder hoeft te verwarmen of te koelen. Dat is goed voor jou en voor het milieu. Ontdek hier hoeveel jij kunt besparen door nieuwe ramen en deuren te kopen.

Ramen en deuren in pvc kopen: ga langs bij een betrouwbare partner

Laat de plaatsing van je nieuwe ramen en buitendeuren niet aan een amateur over. Doe liever een beroep op een professionele installateur die perfect op de hoogte is van de laatste innovaties. Deceuninck werkt hiervoor samen met een uitgebreid netwerk van betrouwbare verdelers. Vind een verdeler in jouw buurt of neem vrijblijvend contact met ons op!