Vraag een gratis offerte

Pvc-deuren

Op zoek naar pvc-deuren? Je vindt ze bij Deceuninck!

Zijn je buitendeuren aan vervanging toe? Met de pvc-deuren van Deceuninck zit je sowieso goed. Welk type je ook kiest, je bent verzekerd van een optimaal comfort, een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en een absoluut minimum aan onderhoudswerk. Qua afwerking zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Onze pvc-deuren zijn verkrijgbaar in een ruime waaier aan kleuren en uitvoeringen.

Bepalend voor de look van je woning

Een buitendeur moet je met zorg kiezen. Tenslotte zijn deuren in grote mate bepalend voor het uitzicht van je gevel en dus van je woning. Het spreekt voor zich dat je een deur wil die perfect aansluit bij je eigen smaak en persoonlijkheid. Misschien hou je erg van een strakke en moderne look? Of spreekt een rustieke stijl je meer aan? Deceuninck heeft in zijn gamma pvc-deuren voor élk type woning. Check zeker onze uitgebreide kleurencollectie en bekijk ook eens enkele inspirerende voorbeelden. Zo krijg je een idee van de verschillende mogelijkheden met deuren van Deceuninck.
Wist je trouwens dat onze deuren volledig op maat gemaakt worden en dat ze erop voorzien zijn om met glans de tand des tijds te doorstaan?

De vele voordelen van pvc-deuren

Naast het esthetische aspect is er natuurlijk ook het functionele. Pvc is een materiaal dat tal van voordelen biedt:

  • Pvc-deuren bieden een uitstekende thermische én akoestische isolatie. Zo beperk je niet alleen het warmteverlies in je woning – en bespaar je dus op je energiefactuur – je ondervindt ook minder last van storend straatlawaai.
  • Deuren in pvc zijn zeer stevig en geven inbrekers geen schijn van kans.
  • Pvc is bijzonder onderhoudsarm. Schilderen of beitsen, zoals je moet doen bij houten deuren, is overbodig bij pvc. Bovendien weert pvc vuil en stof.
  • De grondstoffen voor pvc zijn veel goedkoper dan hout of aluminium. Daardoor is de prijs-kwaliteitsverhouding bij pvc-deuren uitstekend.
  • Pvc is een duurzaam materiaal dat 100 % recycleerbaar is.

Deuren kiezen

Geïnteresseerd in nieuwe pvc-deuren? Onze Zendow- en Zendow#neo-deuren staan voor puur comfort. Vraag gerust een gratis prijsofferte aan of neem voor meer informatie contact op met een van onze verdelers in jouw buurt.