Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Terras inrichten: ontdek de zomertrends van

clock min. reading time

Wat is er ’s zomers zaliger dan even verpozen op je eigen terras? Een zonneterras staat niet alleen garant voor comfort, het kan ook een heuse blikvanger in je tuin zijn. Benieuwd naar de nieuwste trends voor terrassen deze zomer? Ontdek ze snel!

Outdoor living: het terras als leefruimte

Als het weer het toelaat, is het heerlijk om lang in de openlucht te vertoeven. Lekker luieren, een boekje lezen of uitgebreid natafelen met vrienden na een goede maaltijd: dat is op-en-top genieten. Een terras doet dan ook steeds vaker dienst als leefruimte in openlucht. En net als je woonkamer moet die het nodige comfort bieden.

Comfortabele terrasmeubelen

Vandaag gaat de inrichting van je terras over veel meer dan enkel over de keuze van een tafel en stoelen. Een volledig salon, een buitenhaard en zelfs een buitenkeuken geen uitzonderingen meer op het terras. Zo wordt je terras een plaats waar entertainment, ontspanning en recreatie samenkomen.
Stel bij de keuze van je terrasmeubelen ook altijd kwaliteit voorop. Wat dacht je van trendy salontafels, bartafels, een sofa of speciale terrasfauteuils in hoogwaardige materialen?

Terrastrend voor : een natuurlijke look-and-feel

Ook voor het terras zelf is de materiaalkeuze cruciaal. Hout is erg mooi, maar niet altijd even ecologisch. Terrasplanken in Twinson-houtcomposiet vormen alleszins een uitstekend alternatief voor tropisch hardhout. Twinson bevat enkel hout dat PEFC-gecertificeerd is,  wat betekent dat het een product is van duurzaam bosbeheer.
Behalve de natuurlijke look-en-feel van echt hout, geniet je met Twinson trouwens nog van heel wat andere voordelen: zo is Twinson slipvrij en erg onderhoudsvriendelijk.

Configureer je terras met de terrascalculator

Vergeet de terrasplanten niet

Ten slotte zijn ook bloempotten en plantenbakken een must op je terras. Erg modern zijn bijvoorbeeld grote bakken met slechts één soort plant. Wil je toch liever wat meer afwisseling? Decoreer dan je terras met verschillende planten in diverse kleine potten. Als je kiest voor vierkante bakken, kun je de ruimte op je terras maximaal benutten.

Vind een verdeler