Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Nieuwe terrasplank Majestic Massive Pro van Deceuninck: Elegant, duurzaam en vlekbestendig.

clock min. reading time

De nieuwe Deceuninck Majestic Massive Pro-terrasplank werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de allerhoogste eisen op het vlak van esthetiek, comfort en kwaliteit. De gloednieuwe Deceuninck Majestic Massive Pro-terrasplank onderscheidt zich door een uiterst elegant oppervlak met een authentiek houtnerfstructuur aan de ene zijde en een fijn gegroefd houtaspect aan de andere zijde. Bijzonder aan de Deceuninck Majestic Massive Pro-terrasplank is dat de kern in de pvc-houtcomposiet Twinson omhuld is met een pvc-mantel. Hierdoor is de nieuwe terrasplank niet alleen slipvast, splinter- en rotvrij en makkelijk te reinigen, ze is bovenal uitermate vlekbestendig.

Authentieke houtlook

De terrasplank Majestic Massive Pro van Deceuninck bestaat uit een kern van Twinson, een PEFC-gecertificeerd houtcomposiet. Twinson combineert alle voordelen van pvc (slipvastheid, splinter- en rotvrijheid, onderhoudsgemak, uv-bestendigheid…) met een look waarvan je zou zweren dat het 100% puur hout betreft.

De Majestic Massive Pro-terrasplank is beschikbaar in de kleuren steengrijs, klei, asgrijze eik en iriserende eik. Bijzonder aan de uitvoeringen in eik is dat ze aan beide zijden beschikken over een vlamtekening die van plank tot plank varieert. Hierdoor is iedere terrasplank uniek.

Inzake structuur is er telkens keuze tussen twee afwerkingen. De plank is namelijk omkeerbaar. Aan de ene kant vertoont de plank het aspect van een fijn gegroefd hout, aan de andere kant de structuur van natuurlijke houtnerven.

Uitermate vlekbestendig

Deceuninck Majestic Massive Pro is een robuuste, massieve terrasplank met een hoge weerstand en onderscheidt zich door het feit dat de kern van Twinson omhuld wordt door een pvc-mantel.

Die omhullende mantel in pvc maakt haar niet alleen splijt- en slipvrij, zelfs in natte omstandigheden, maar ook uitermate vlekbestendig en dus heel makkelijk schoon te maken. Hierdoor is de nieuwe Majestic Massive Pro terrasplank van Deceuninck de ideale keuze voor tuinterrassen die dagdagelijks intensief gebruikt worden.

Configureer je terras met de terrascalculator

 

Technische gegevens

De Deceuninck Majestic Massive Pro-terrasplank is 4 meter lang, 140 mm breed en 20 mm dik. Voor de onderstructuur kan gekozen worden uit diverse vormvaste alu-liggers. Een uniek click-and-slidesysteem en gepatenteerde montageclips staan garant voor een compleet verdoken bevestiging. Specifiek ontwikkelde afwerkingsprofielen zorgen voor een perfecte afwerking, tot in het kleinste detail.

Meer info

Bezoek onze productpagina over de nieuwe Majestic Massive Pro-terrasplank of vraag een gratis brochure, staal, verdeler of plaatsingsofferte aan voor meer informatie.