Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Genieten van de nazomer? Op je terras natuurlijk!

clock min. reading time

Juli en augustus zijn normaal gesproken de maanden met het warmste weer, maar ook in de nazomer kun je vaak nog van enkele mooie dagen genieten. Wat is er dan heerlijker dan in het weekend of ’s avonds na je werk op je eigen terras in alle rust te verpozen met een drankje en een leuk boek of tijdschrift?

Een speciale periode van het jaar …

De nazomer is de periode van eind september tot half november waarin het soms nog even mooi weer is als tijdens de ‘echte’ zomer. De middagtemperaturen liggen weliswaar minder hoog, maar toch kan het buiten nog erg aangenaam toeven zijn.
De nazomer wordt ook weleens de sint-michielszomer of – iets minder eerbiedig – de oudewijvenzomer genoemd. In het Frans spreekt men van l’été Indien en in het Engels van de Indian summer, respectievelijk bezongen door Joe Dassin en (onder meer) Ozark Henry. Feit is dat de nazomer een periode van het jaar is waar iedereen nog volop van wil genieten.

Haal het maximum uit de nazomer

Voor de meeste mensen zit een reisje er niet meer in tijdens de nazomer, maar natuurlijk kun je het je ook thuis helemaal naar je zin maken. Installeer je op je terras, neem er een goed boek bij en je favoriete longdrink of streekbier: zalig gewoon! Of wat dacht je van een avondje onder vrienden of een diner met je familie in de buitenlucht, zolang het nog kan? Je merkt het: voor zulke gelegenheden is een terras een heuse meerwaarde, niet alleen tijdens de zomer, maar zeker ook tijdens de mooie dagen daarna. Heb je nog geen terras? Dan is het tussenseizoen ideaal om er een aan te leggen.

Twinson: het perfecte materiaal voor jouw terras

Kies je voor een terras in Twinson-houtcomposiet, dan zit je sowieso goed. Twinson, een materiaal dat het uitzicht van echt natuurhout combineert met de kwaliteiten van kunststof, heeft tal van voordelen:

  • De terrasplanken zijn makkelijk te plaatsen.
  • De planken zijn slipvrij, zelfs als ze nat zijn.
  • Het materiaal splintert niet.
  • De terrasplanken vergen zeer weinig onderhoud.
  • Het materiaal is gegarandeerd milieuvriendelijk (PEFC-gecertificeerd).

De Twinson-terrasplanken van Deceuninck zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en twee designs: fijn- of grofgegroefd. Geïnteresseerd? Neem snel contact op met een verdeler in jouw buurt of vraag een gratis offerte aan.