Vraag een gratis offerte

Ramen

Afmetingen van je ramen: dit zijn de aandachtspunten

clock min. reading time

De ramen in je woning zijn niet zomaar een detail. Ze hebben een grote impact op de uitstraling van je woning en vragen dus bijzondere aandacht. Hou bij je keuze niet alleen rekening met de thermische en akoestische kwaliteiten, maar ook met de stevigheid, de kleur én de afmetingen van je ramen. Ontdek hier alles wat je moet weten over de grootte van je raamprofielen.

Kies voor Belgische makelij

Toegegeven, een renovatieproject is niet altijd goedkoop. Toch loont het om te investeren in topkwaliteit. Hoogkwalitatieve ramen gaan niet alleen langer mee, ze isoleren ook beter en ogen verfijnder. Bovendien hoef je je ook op technisch vlak geen zorgen te maken. Dat is met goedkope importramen wel even anders.

Een voorbeeld: wie houdt van hoge ramen, vindt bij Deceuninck meteen zijn gading. De grootste Pvc ramen meten maar liefst 2,5 m op 1,15 m. Geïmporteerde Poolse ramen moeten het bijvoorbeeld stellen met een maximumhoogte van 2,2 m. Dat heeft te maken met de transportbeperkingen in gesloten vrachtwagens.

Naast pvc kan je bij Deceuninck ook terecht voor aluminium ramen en deuren. Het grootste voordeel met aluminium ramen zijn de maximale afmetinen van een raam. Aluminium ramen tonen slanker en zijn beschikbaar in grotere afmetingen.

 

 

Ramen in alle afmetingen, uitzonderlijke stevigheid

Hoge ramen voor een prachtig uitzicht op de tuin, kleine ramen voor de zolder, … je vindt het allemaal bij Deceuninck. En dat in de kleuren en textuur die jij verkiest. Er zijn maar twee constanten: de uitzonderlijke isolatie en de ongeziene stevigheid.

Dat stevigheid bij ons ook gepaard gaat met elegantie, is te danken aan de innovatieve ThermoFibra-technologie die je terugvindt in onze Elegant ThermoFibra Infinity ramen en deuren. Enkele troeven:

  • Energie-efficiëntie: de ThermoFibra-technologie combineert nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde thermische isolatie.
  • Rigiditeit en maximale afmetingen: door binnen de ThermoFibra-technologie gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen we probleemloos grote, stevige deuren fabriceren, met nog meer comfort als gevolg.

Onder de indruk van onze hoogkwalitatieve pvc-ramen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers. Liever eerst wat meer informatie? Vraag een gratis brochure aan!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator