Vraag een gratis offerte

Protex 2.0

PVC rolluiken

Kies voor extra beveiliging en isolatie, zowel op thermisch als op akoestiek vlak met PVC rolluiken van Deceuninck. Onze rolluiken passen op alle mogelijke ramen. Hierdoor laat je minder licht in huis, laat je de kou buiten en heb je minder last van geluid. Daarnaast bieden PVC rolluiken extra beveiliging. Ze zijn beschikbaar in een breed kleurengamma en zijn erg eenvoudig te onderhouden. Vind een verdeler van Deceuninck bij jou in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte op. Uiteraard installeren deze vakmannen ook jouw nieuwe PVC rolluiken.

  • Prima isolerend
  • Inbraakwerend
  • Breed kleurenpallet

Stijl & kleur

Rolluiken van PVC in diverse kleuren

Qua kleur is de rolluiklamel uitsluitend verkrijgbaar in verkeerswit in de massa gekleurd. De kleur van de onderlat harmonieert met ons ramen- en deuren assortiment en is verkrijgbaar in de complete kleurencollectie. Hierdoor kies je erg gemakkelijk een PVC rolluik die bij jouw woning en woonstijl past. Je kan kiezen tussen verschillende mogelijkheden qua bediening; lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken) of bediening op afstand. Zo kun je jouw rolluik helemaal naar eigen wens samenstellen. 

PVC rolluik kopen in combinatie met ramen en raamafwerking bij Deceuninck

PVC rolluiken bieden een enorme isolerende werking, maar met enkel stevige rolluiken heb je nog geen energiezuinige woning. Streef naar een zo laag mogelijke EPC-waarde en vermijd hoge energiekosten. Rolluiken in combinatie met isolerende ramen en een goede raamafwerking brengen je alvast in de goede richting. Zowel de PVC ramen van Deceuninck als de aluminium ramen van Deceuninck beschikken over een ijzersterke isolatiewaarde. Dankzij de ramen en deuren van Deceuninck kan je zelfs de isolatiestandaarden van vandaag overstijgen.

Bij Deceuninck kun je zowel terecht voor PVC ramen als voor PVC rolluiken. Hiervoor kun je altijd gratis een offerte aanvragen. Je kunt met jouw offerte terecht bij een van onze partners bij jou in de buurt. Zij kunnen je vervolgens meteen verder helpen bij het plaatsen van de gewenste ramen of rolluiken van PVC.

             
    
Bekijk het Deceuninck kleurgamma
             
    
Rolluiken
Kunststof rolluiken
Rolluiken
Kunststof rolluiken

Isolatie + privacy

Met zorg uitgekozen

De Protex-rolluikkasten van Deceuninck vormen het ideale alternatief voor zonneweringen. De rolluikkasten sluiten perfect aan op het nieuwe ramen- en deurenplatform Elegant van Deceuninck. De opbouwrolluiken zijn verkrijgbaar in het volledig kleurengamma van de ramen en deuren maar kunnen evengoed op kunststof of aluminium schrijnwerk van andere merken. Naast het buiten houden van zonnestraling zorgt een rolluikblad ook voor een bijkomende thermische en akoestische isolatie. Daarnaast wordt de inbraakveiligheid door toepassing van rolluiken verhoogd.

Installatie

Makkelijke plaatsing

Net als alle andere producten van Deceuninck, is ook de Protex-rolluikkast makkelijk te installeren. De kast bestaat uit 4 planken geassembleerd in 2 console stukken. De rolluikkast worden doorgaans als één geheel op het raam gemonteerd in het atelier wat zorgt voor een grote tijdswinst op de werf.

Design

Schitterend design

De rolluikast past door zijn neutraal design bij elke stijl van ramen of interieur. De bediening kan traditioneel met een lint- of krukstangbediening maar wordt meer en meer standaard met een motorbediening aangeleverd die alle mogelijkheden van afstandsbediening tot integratie in een domoticasysteem mogelijk maakt. Of het nu een nieuwbouw- of renovatieproject betreft, de rolluiken van Deceuninck zijn de perfecte oplossing voor een comfortabel en gezellig interieur.

Onderhoud

Onderhoudsvriendelijk

Pvc is geschikt voor alle klimaat- en weersomstandigheden. Pvc is een inert materiaal dat niet onderhevig is aan corrosie waardoor onderhoud om de duurzaamheid te verlengen of bestendigen overbodig is. Het pvc en de veredelingen zoals foliebekleving en coating zijn kleurvast, getuige hiervan de ATG-goedkeuringen waarover Deceuninck beschikt. Om de vormvastheid te verzekeren bevatten donkere kleuren de meest innovatieve technologieën om warmte te reflecteren.

Hoe uw kunststof rolluiken onderhouden?
Icon energy calculator

Hoeveel bespaart u met nieuwe pvc ramen?

Energiecalculator

Referenties

Onze realisaties

Via onze inspiratiepagina tonen we u graag enkele van onze realisaties. Het is een staaltje van wat we u vandaag te bieden hebben op het vlak van ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en interieurtoepassingen. Laat u inspireren door de vele stijlen, kleuren en combinaties.

Ontdek onze inspirerende realisaties

Erkende verdeler

Waarom kiezen voor een Partner?

Hebt u vragen over Deceuninck raam- en deursystemen? Ga dan langs bij een Deceuninck Partner. Dankzij hun kennis en ervaring garanderen onze verdelers een duurzaam resultaat op maat.

Vraag uw gratis prijsofferte aan

Downloads

Downloads

Vul hieronder uw e-mailadres in om de brochure te downloaden.

Icon request quotation

Vraag een gratis prijsofferte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis prijsofferte aan