Premies

Energie én geld besparen op Batibouw 2015

Kiezen voor energiezuinige ramen en deuren levert je vanaf dag 1 een fikse besparing op je energiefactuur op. Maar nu de overheid de fiscale voordelen voor energiezuinige maatregelen aan banden legt, valt er steeds minder financiële winst te halen voor bouwers en verbouwers. Daarom biedt Deceuninck zijn klanten een unieke cashback-actie aan op Batibouw 2015. Spreek onze medewerkers aan op het grootste bouwsalon van het land, en bespaar tot 250 euro!

Batibouw 2015 maakt alvast één keuze heel makkelijk

Wie bouwt of verbouwt, staat voor een heleboel keuzes. Keuzes die je bouwbudget beïnvloeden. Toch hoef je over de keuze van ramen en deuren niet langer te twijfelen. Energiezuinig kiezen is slim kiezen, want met ramen en deuren van Deceuninck is een aanzienlijke besparing gegarandeerd. Dankzij de Linktrusion-technologie, een alternatieve oplossing voor de klassieke ramen en deuren in gegalvaniseerd staal, ligt de isolatiewaarde van onze raam- en deurprofielen tot 30 % hoger. Doe de test en bereken met de energiecalculator hoeveel je bespaart met nieuwe ramen en deuren.

Waarom kiezen voor PVC ramen en deuren?

De superisolerende ramen en deuren in onze Zendow#neo-reeks zorgen ervoor dat de warmte binnen en de koude buiten blijft. Ook op esthetisch vlak voldoen onze ramen en deuren aan de eisen van iedere bouwer of verbouwer: ze zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en de smalle profielen laten meer lichtinval toe. Benieuwd of deze hoogisolerende ramen en deuren in jouw woning passen? Check dan de kleuren alvast met onze kleurensimulator: een eenvoudige en snelle manier om een waarheidsgetrouw beeld te krijgen van welke kleuren het beste passen bij jouw interieurstijl.

Bespaar geld met onze cashback-actie op Batibouw 2015

Nu de belastingvermindering voor inbraakwerend schrijnwerk in Vlaanderen wegvalt, de Vlaamse renovatiepremie aan banden gelegd wordt en ook de woonbonus in zijn huidige vorm verdwijnt, vallen veel financiële voordelen weg voor wie bouwt of verbouwt. Toch valt niet alles weg.  Zo zijn er in Vlaanderen wel nog premies voor het vervangen van het schrijnwerk en is er ook de Vlaamse energielening. Naar de particulier toe doet Deceuninck er nog een schepje bovenop ….. Met de Deceuninck cashback-actie krijg je als particulier bij aankoop van minimum 10 ramen en/of deuren uit het Zendow- en Zendow#neo-gamma uitgevoerd in kleur tot 250 euro terugbetaald. Ook als je minder ramen en/of deuren nodig hebt, bespaar je nog steeds: bij aankoop van van 5 tot 9 ramen in kleur bespaar je 100 euro. Bezoek onze stand (4. 212) op Batibouw en vraag onze medewerkers naar de actie!