Interieurtoepassingen

Personaliseer je interieur met plafond- en wandbekleding

Jouw huis is je eigen plekje. Je richt het in zoals jij dat wilt, zodat je je er helemaal thuis voelt. Maar of je nu houdt van warme accenten of net een strakke en futuristische stijl verkiest, je muren en plafonds spelen een belangrijke rol in je interieur. Ontdek hoe je je plafond- en wandbekleding naadloos laat aansluiten bij jouw unieke interieurstijl!

Warm, zacht en verfijnd

Houten wandbekleding zoals lambrisering gaat al erg lang mee, en heeft net daarom een charmante en authentieke connotatie. Wie in de 21ste eeuw de warmte en uitstraling van hout in huis wil halen, kiest almaar meer voor houtimitaties, en dat is niet anders voor wandbekleding en lambrisering. Tegenwoordig bestaat er dan ook een uitgebreid aanbod kunststof materialen met de ‘look and feel’ van hout, maar zonder de bekende onderhoudsvereisten. Zo zijn de Nordica-wandplanken vervaardigd uit gerecycleerd PVC, wat ze erg duurzaam maakt, maar zien ze eruit alsof het echt hout is. Je kiest uit kastanje, lariks, wengé, esdoorn of wit gelakte eik, maar geniet evengoed van het uitzonderlijke onderhoudsgemak van kunststof.

Even gezellig is de wandbekleding uit de reeks Vermont. Wil je je interieur niet alleen een gezellige en warme toets geven, maar ook groter doen lijken? Kies dan voor de extra brede planken met houtfolie. Een uitstekende look voor hedendaagse woningen!

Moderne wandbekleding

Is een modern interieur helemaal jouw ding? Dan weet je het unieke, futuristische design van Beebo vast te smaken! Deze serie omvat drie types bekleding met aluminiumlook: met ribben, een geruite textuur of een vierkant structuurprofiel. De originele, hedendaagse look van Beebo doet elk vooruitstrevend interieur mooi tot zijn recht komen! En dat is lang niet het enige voordeel: deze plafond- en wandbekleding doet je ruimte ook groter lijken, is bijzonder onderhoudsvriendelijk, en je hoeft er helemaal niet diep voor in je portemonnee te tasten.

Wil je met je interieur graag een mooi evenwicht scheppen tussen klassiek en modern? De fijne pasteltinten en natuurstenen look van Primavera-wandbekleding geven je interieur een warme gloed, zonder te vervallen in een rustieke sfeer.

Kunststof: niets dan voordelen

Heb je je zinnen op plafond- en wandbekleding gezet, maar twijfel je nog over het materiaal? Kunststof is een uitgelezen keuze! Onze PVC-plafond- en wandbekleding laat jou honderd procent vrij om iets te kiezen dat bij jouw stijl past, en tegelijk geniet je van het absolute onderhoudsgemak van kunststof. Meer weten? Neem contact op met ons voor meer informatie en persoonlijk advies.