Interieurtoepassingen

Je interieur tot in de puntjes afwerken: laat je inspireren!

Na het bouwen of verbouwen van je droomhuis, komt eindelijk de laatste fase: het afwerken en inrichten van je interieur. Traditioneel is dit het gedeelte waar iedereen naar uitkijkt. Het lijkt of het zware werk achter de rug is, en het plezier kan beginnen. Vergis je echter niet: ook in het afwerken van je interieur kruipt veel tijd en energie. De  kleinste details vragen aandacht. Deceuninck levert inspiratie voor de afwerking van je interieur met de online inspiratiemodule en biedt onderhoudsvriendelijke, duurzame en elegante oplossingen voor al je interieurvragen!

Pvc interieur afwerking

Heb je al gedacht aan pvc als materiaalkeuze voor de afwerking van je interieur? Bij Deceuninck vind je pvc wand- en plafondbekleding in verschillende stijlen en kleuren voor verschillende interieurs; strak en modern, klassiek of landelijk. Voor de badkamer bestaat er zelfs een vochtbestendige variant. Ook minder populaire, maar noodzakelijke aspecten van de afwerking van je interieur zoals vensterbanken en plinten, zijn beschikbaar in pvc. Pvc is een uitermate veelzijdig materiaal: het is sterk en duurzaam, en dankzij de uitgebreide kleurcombinaties passen pvc accessoires in elk interieur.

Pvc-ramen en -deuren

Ramen en deuren bepalen in grote mate de sfeer in je nieuwe woonst. Met het oog op energiebesparing gaat je aandacht uiteraard in eerste instantie naar de isolatiewaarde van het glaswerk, maar kijk ook naar de afwerking van je ramen en deuren. Pvc wordt vaak geassocieerd met moderne interieurs, maar pvc-ramen en -deuren zijn beschikbaar in alle denkbare uitvoeringen. Val je voor een rustiek boerderijtje in een landelijke omgeving, bekijk dan de lijn Autentica. Kies je voor veel licht in een eerder strak interieur, denk dan aan de stevige, gevelhoge ramen van Deceuninck. Ramen en deuren in pvc zijn bovendien niet enkel mooi om naar te kijken. Ze scoren ook hoog op het gebied van thermische en geluidsisolatie. Mooi meegenomen!

Bekijk hier de  verschillende toepassingen van pvc in je interieur.