Vraag een gratis offerte

Deuren

Laat het lentelicht (en de warmte) binnen via je schuiframen

clock min. reading time

Niets zo heerlijk als een lichtrijke woning, waar je ook binnen van de eerste zonnestralen kunt genieten. Als je schuiframen installeert, heb je binnenkort maximaal effect van het invallende lentelicht.

Licht maakt je gelukkig

Een fraaie lichtinval betekent een wereld van verschil in een woning. Binnen kunnen genieten van de eerste zonnestralen maakt je instant vrolijk. Het is namelijk bewezen dat licht een positieve invloed heeft op je humeur. Licht zorgt via de huid voor de aanmaak van vitame D en dat is een stof die je behoedt tegen de fameuze winterdip of -depressie.
Als je kiest voor schuiframen, kies je dus niet alleen voor een praktische en ruimtebesparende oplossing, je draagt ook rechtstreeks bij aan je eigen geluk en dat van je huisgenoten.

Warmte binnenbrengen via je schuiframen

Behalve licht laat je met schuiframen ook de warmte binnen in je huis. Dat heeft grote voordelen, want zo bespaar je flink op je energiefactuur. Kies je voor pvc schuiframen of aluminium schuiframen van Deceuninck, dan ben je verzekerd van een uitstekende thermische isolatie. Afhankelijk van het type beglazing hebben onze schuiframen een isolatiecoëfficiënt Uw tot 1,2 W/m2K.

Talrijke voordelen met Deceuninck-schuiframen

Behalve dat je met schuiframen warmte, licht én geluk in je woning binnenhaalt, bieden ze je nog tal van andere voordelen.

  • Fraaie schuiframen zijn bepalend voor de look van je woning. Deceuninck biedt een waaier aan natuurlijke en tijdloze kleuren. Raadpleeg onze kleurencollectie 2017-2018.
  • Monorail schuifdeuren staan door de vorm van de profielen garant voor een perfecte wind- en waterdichtheid. Dat verhoogt het comfort in huis aanzienlijk. Vocht en corrosie krijgen geen kans.
  • Deceuninck-schuiframen zijn extra stevig, wat ze uitermater inbraakveilig maakt.
  • Pvc is een vuilwerend materiaal. Daardoor vergen onze schuiframen nauwelijks onderhoud.

Ben je geïnteresseerd in een schuifraam? Vraag dan een gratis prijsofferte of neem contact op met een verdeler in jouw buurt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator