Deuren

Batibouw 2014: Geniet tot 250 euro korting op je PVC ramen in kleur!

Hou je van duurzaam en energiebewust wonen? Dan zijn goed isolerende ramen en deuren een must. Maar daar blijft het niet bij. In een hedendaagse woning gaat duurzaamheid altijd hand in hand met esthetiek. Daar zijn we ons bij Deceuninck maar al te goed bewust van. Onze PVC ramen isoleren niet alleen uitstekend, ze zijn ook prachtig vormgegeven. Om nog maar te zwijgen over het inspirerende kleurenpalet. En je portemonnee? Die geniet mee: passeer nú langs onze stand op Batibouw 2014 en geniet tot 250 euro korting op je ramen in kleur!

Batibouw 2014: BEN-woning in de kijker

Een van de centrale thema’s op Batibouw 2014 is het Bijna-Energieneutraal wonen of kortweg BEN. Een BEN-woning verbruikt amper energie en doet een beroep op groene energiebronnen. De evolutie naar BEN-woningen is een eis van Europa om de klimaatdoelstellingen te behalen. In 2021 zullen de BEN-voorschriften in heel België de norm zijn.Maar waarom wachten? Een BEN-woning loont vandaag al. Je energiefactuur gaat naar beneden, er zijn mooie premies voor BEN-woningen, je geniet een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken zelfs een voordelig bouwkrediet. Bij Deceuninck hebben we alvast alles in huis om je woning BEN te maken. Denk maar aan het geventileerde voorgevelconcept Isofinish® waarvoor Deceuninck en de vijf andere partners het ‘Ik BEN mee’-label kregen.

Batibouw 2014: ontdek de isolerende kracht van onze PVC ramen en deuren

Voor vensters (raamwerk en beglazing) legt de EPB-wetgeving momenteel een Umax-waarde (thermische isolatie) van 1,80 W/m²K op. In 2021 wordt dat 1,50 W/m²K. Laten deze normen je vooral niet afschrikken. De basisuitvoering van ons Zendow#neo raam- en deursysteem met hoogrendementsbeglazing haalt gemakkelijk 1,2 W/m²K. Bij de Zendow#neo Premium PVC ramen en deuren is dat maar liefst 0,65 W/m²K!

Batibouw 2014: waarom je zeker langs Deceuninck moet passeren

Tegelijk hangt het comfort van je woning natuurlijk van meer af dan alleen isolatie. Het plaatje moet ook mooi ogen en de juiste sfeer uitstralen. Kwalitatieve kleuren zijn daarbij onontbeerlijk. Elke kleur uit ons assortiment heeft strenge kwaliteitstesten ondergaan en beschikt over ATG technische goedkeuringen. Dankzij de UV-bestendigheid en kleurvastheid zien je ramen en deuren er over vijf jaar nog even fris uit. En de wit-blinkende PVC look? Die zeg je voorgoed vaarwel met onze aan de vier zijden gekleurde 360° ramen!Om de liefhebbers van design een duwtje in de rug te geven, bieden we alle bezoekers van onze Batibouw-stand extra korting op ramen in kleur. Bij aankoop van minimaal 10 PVC ramen in kleur krijg je 250 euro terugbetaald. Wie 5 tot 9 ramen in kleur koopt, heeft recht op een korting van 100 euro!

Dit jaar geen tijd om het bouwsalon te bezoeken? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Nu zaterdag, 22 Februari; opent Batibouw haar deuren voor het grote publiek.Bezoek onze stand: 4.212