Design & trends

Integraal gekleurde PVC-ramen, helemaal niet duur!

Als marktleider in PVC-profielen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk kleur is voor de uitstraling van je woning. Of het nu om de binnen- of buitenkant van je woning gaat, kleuren zijn overal even bepalend. Met onze 360°-kleurencollectie bieden we een passend antwoord op deze hedendaagse interieurnoden. 360°-ramen en -deuren zijn niet alleen energiezuinig maar ook rondom rond, aan de vier zijden gekleurd. En er is nog goed nieuws: Onze integraal gekleurde PVC-ramen zijn verkrijgbaar tegen uitzonderlijk scherpe voorwaarden.

Rondom rond gekleurde PVC-ramen: een uniek effect

Met 360° komen we tegemoet aan de stijgende vraag naar een kwalitatieve woonbeleving. De esthetische meerwaarde van aan de vier zijden gekleurde ramen is subliem. Voor het eerst maken ramen integraal deel uit van je interieur! Dankzij de unieke Linktrusion-technologie en het Prekader zijn 360°-ramen bovendien superisolerend. Zo gaan design en energiebesparing hand in hand!

360°-ramen: uitgebreid kleurenpalet

Het kleurassortiment van Deceuninck 360° splitst zich op in Uni-colours en Bi-colours. Het Uni-colour-gamma heeft rondom rond dezelfde kleur. Het Bi-colour-gamma biedt tijdloze beige- en wittinten voor de binnenzijde en universele kleuren aan de buitenzijde. Op die manier is de witblinkende PVC-look nergens nog zichtbaar. Elk profiel wordt voorzien van een coating gewapend met harde polyamidekorrels. Dit zorgt voor een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur die prettig aanvoelt. Ideaal voor wie houdt van ramen met een warme uitstraling.

Duurzaam, kleur- en krasvast

Ecologie is voor ons een prioriteit. Voor het coaten maken we dan ook alleen gebruik van watergedragen verf. Op het einde van hun lange levensduur kunnen de profielen zo probleemloos opnieuw in productie worden verwerkt. Kenmerkend voor het 360°-gamma is bovendien dat het infraroodlicht van de zon dankzij koudpigmentatie niet geabsorbeerd maar gereflecteerd wordt. Op die manier warmen de profielen amper op, zelfs als het donkere kleuren zijn. En last but not least: onze profielen zijn kleur- én krasvast.

Win 1 jaar gratis ruitenwassen

Ontdek de nieuwe particuliere Deceuninck promo-actie. Vanaf 5 ramen en/of deuren in kleur maakt u kans op één jaar gratis ruiten wassen. Kies voor Deceuninck en bezorg ons uw compleet dossier. Elke deelnemers die aan alle voorwaarden voldoet krijgt sowieso een gratis emmer met twee Deceuninck onderhoudsproducten cadeau. Verder zijn er maar liefst 100 winnaars die voor 1 jaar lang gratis ruitenwassen kunnen winnen.

Zijn onze integraal gekleurde PVC-ramen iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!