Design & trends

Deceuninck zet meer dan ooit in op de kleur van je ramen

In de eerste helft van het jaar gaan renoveerders traditioneel massaal op zoek naar die ene investering die hun woning nóg duurzamer of mooier maakt. Wie hoogisolerende pvc-ramen koopt, slaat alvast twee vliegen in één klap. Niet alleen de energiekosten dalen gevoelig, ook de fijne afwerking geeft je woning extra allure. Een van de grote troeven? Ons brede kleurenpalet. Sinds de start van Batibouw 2015 heeft Deceuninck maar liefst 30 bijkomende foliekleuren voor je ramen en deuren. Ontdek hier hoe je de kleur van jouw ramen naar een hoger niveau tilt!

3 kleurprocedés, 3 keer kwaliteit

Het buitenschrijnwerk is bepalend voor de aanblik van je woning. Niet alleen de vorm van je ramen en deuren beïnvloedt de look-and-feel van je gevel, ook de structuur en de kleur spelen een rol. Omdat wij zowel kwaliteit als persoonlijkheid hoog in het vaandel dragen, ontwikkelden we drie gekleurde profieltypes:

  • In de massa gekleurde profielen: krijgen hun kleur al tijdens het extrusieproces door aan de grondstof pigmenten toe te voegen. Ze zijn beschikbaar in crèmewit, verkeerswit en lichtgrijs.
  • Profielen met een coating: hebben een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur. Die voelt prettig aan, heeft een warme uitstraling heeft en is bovendien vuilafstotend en krasvast. De profielen van Deceuninck zijn eenzijdig of tweezijdig gecoat in maar liefst 23 tinten, of ze zijn voorzien van een integrale coating (rondom rond gekleurd).
  • Profielen met een folie: met hun vuilafstotende en uv-bestendige folie geven ze je woning een bijzondere uitstraling. We gaan er hieronder dieper op in!

Ontdek de Folies Special Edition (volume II)

Onze profielen met folie zijn beschikbaar in 4 structuren: natuurlijke houtstructuren (‘foiled original wood’), gekleurde houtstructuren (‘foiled colours’), metallic looks (‘foiled metallics’) en gladde folies (‘foiled smooth’). Bij elk van die structuren heb je de keuze uit een ruim aantal tinten: tot voor kort dertig in totaal. Met onze Folies Special Edition (volume II) voegen we er nu maar liefst dertig extra tinten aan toe. Van ‘chartwell’-groen tot ‘sheffield-eik’-bruin, ontdek ze in onze kleurenbrochure 2015-2016.

Tip: Ga met de kleurensimulator na welke kleur het best past bij je stijl, je woning en de omgeving.

Onder de indruk van dit hoogkwalitatieve kleurenpalet? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers. Liever eerst wat meer informatie? Vraag een gratis brochure aan!