Vraag een gratis offerte

De combinatie tussen PVC en aluminium ramen en deuren

clock min. reading time

Kun je niet kiezen tussen PVC of aluminium ramen en deuren? Dan is er goed nieuws: dankzij de ramen van Deceuninck kun je nu beide materialen combineren. Zowel qua vorm als qua kleur zorgen de ramen voor een uniforme uitstraling.

PVC ramen die niet meer te onderscheiden zijn van aluminium

Deceuninck biedt met de Elegant-reeks een innovatieve kijk op pvc-ramen, die bekend staan om hun goede isolatiewaarden. Dankzij de ThermoFibra- en Forthex-technologie worden de ramen extra versterkt met glasvezels en hardschuim. Het design van pvc-ramen is eveneens mee geëvolueerd: door rechthoekige glaslatten te gebruiken, hebben de Elegant-ramen een minimalistische uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van die van aluminium ramen.

De synergie van PVC en aluminium ramen en deuren in een project

De Decalu- en Elegant-ramen vullen elkaar perfect aan op vlak van design en kleur. Het Smart Colours-principe van Deceuninck zorgt ervoor dat de kleuren voor aluminium (Aluroc) en pvc (Decoroc) perfect bij elkaar passen. Hierdoor kan je beide materialen combineren zonder dat het verschil zichtbaar is. Dit geldt zowel qua kleur als qua design. Via onze ramen en deuren configurator kun je zien hoe bepaalde ramen eruit zien in jouw woonstijl. Zo kun je bijvoorbeeld een groot aluminium schuifraam combineren met PVC ramen.

De voordelen van PVC en aluminium ramen

Beide materialen hebben zo zijn voordelen. Zo hebben beide materialen bij Deceuninck:

  • Een thermische en akoestische isolatie;
  • Een slank design;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Een verborgen afwatering;
  • De mogelijkheid om 100% te recycleren;
  • Hetzelfde kleurengamma.

Laat je adviseren over je nieuwe ramen en deuren

Vind een verdeler van Deceuninck bij jou in de buurt en ontvang advies op maat over ons aanbod van aluminium en pvc ramen. Daarnaast volgen onze professionele installateurs de normen van het SSK-kwaliteitslabel van KIWA.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een gratis offerte aan te vragen.