Monorail biedt u de volgende voordelen:

Meer mogelijkheden

Met Monorail kiest u voor twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren.

Meer design

Deceuninck begrijpt maar al te goed dat u een eigen smaak heeft en stelt u een ruim gamma kleuren en afwerkingen voor dat zich perfect laat combineren met eender welke stijl, zowel voor nieuwbouw als renovatie. De afgeronde vorm van de profielen, met een radius van 8 mm, geeft uw woning een esthetische meerwaarde.

Meer licht

Dankzij de fijne en elegante profielen (met een dikte van 70 mm) van Monorail leeft u tegelijkertijd binnen en buiten. Monorail bundelt kracht en stevigheid én biedt u een optimaal gezichtsveld wanneer u naar buiten kijkt. U heeft nog nooit eerder zo'n gevoel van ruimte ervaren!

Meer comfort

Monorail staat borg voor een perfecte wind- en waterdichtheid, verhoogt uw comfort en verlaagt uw energiefactuur. De vorm van de profielen en de hoogwaardige, in de fabriek voorgemonteerde dichtingen werden speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ruiten en ramen perfect afsluiten en wind- en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. Zo doorstaan uw schuifdeuren de tand des tijds en worden ze mooi ouder.

Meer isolatie

PVC is van nature een isolator. Het is dan ook het ideale materiaal voor de optimale thermische en akoestische isolatie van uw schuifdeuren (Uw = 1,8-1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing). Monorail is combineerbaar met glas tot 42 mm dik, goed voor een aanzienlijk isolatiepotentieel.

Door gebruik te maken van het unieke prekader kan bij nieuwbouw een nog betere isolatiewaarde verkregen worden.

Meer kleuren

Deceuninck laat u kiezen uit een ruime waaier kleuren en geeft zo een persoonlijke en harmonieuze toets aan uw woning. Alle kleuren werden zorgvuldig uitgetest en technisch goedgekeurd, zodat we u kunnen garanderen dat onze profielen hun oorspronkelijke kleur behouden. We hebben bijzondere aandacht besteed aan de uv-bestendigheid. Zo behoudt de door u gekozen kleur, zelfs na verschillende jaren, dezelfde frisse kleur van de eerste dag.