Linktrusion


De eerste stap in een onomkeerbare vooruitgang

Om in te spelen op de groeiende vraag naar optimalisatie en een prestatiegerichte aanpak, heeft Deceuninck een nieuw materiaalconcept ontwikkeld: Linktrusion.

Linktrusion is een uiterst innovatieve technologie die meer biedt dan een oplossing: het is een samensmelting van verschillende oplossingen. Linktrusion combineert elementen met verschillende kenmerken en prestaties, die zo goed mogelijk aan een behoefte beantwoorden.

We moeten anders gaan denken

We kunnen aan de toekomst denken. Dat beseffen we maar al te goed. We kunnen niet eeuwig op dezelfde manier blijven werken. Er liggen heel wat uitdagingen in het verschiet: de fossiele brandstoffen raken op, het klimaat verandert, we moeten de biodiversiteit behouden, de afvalberg wegwerken… Laten we daarom vandaag het materiaal voor morgen ontwikkelen.

Durven en doseren

Nieuwe en traditionele materialen durven combineren. De geschikte kenmerken en de juiste prestaties van de componenten weten doseren met als ultieme doel: de oplossing kiezen die het best beantwoordt aan een specifieke behoefte. Precies die uitdaging is Linktrusion aangegaan!

Milieuvriendelijke aanpak

Deze vernieuwende aanpak kadert in een ecologisch verantwoorde benadering ten aanzien van fossiele grondstoffen die steeds schaarser worden.

Linktrusion bundelt nieuwe en traditionele technologieën in de zoektocht naar meer doeltreffendheid, flexibiliteit en schoonheid.

New is now !

‘New is now’ is meer dan een slogan. Voor Deceuninck is het een echte belofte aan u en de toekomstige generaties. Dat engagement krijgt vorm in Linktrusion en door een eerste toepassing in de nieuwe collectie Zendow#neo ramen.