Ontdek de voordelen van Zendow deuren:

Meer harmonie

Zendow deuren bieden u dezelfde kenmerken en kleuren als de collectie Zendow#neo ramen. Zo trekt u de stijl van uw ramen door naar uw deuren en heerst er een harmonieuze sfeer in uw woning.

Meer design

Deceuninck begrijpt maar al te goed dat u een eigen smaak heeft en stelt u een ruim gamma kleuren en afwerkingen voor dat zich perfect laat combineren met eender welke stijl. De afgeronde vorm van de profielen verfraait uw woning.

Meer comfort

Dankzij hun erkende thermische en akoestische isolatie en perfecte water- en winddichtheid, verhogen de Zendow deuren niet alleen uw comfort, maar verlagen ze ook uw energiefactuur.

Meer duurzaamheid

Zendow deuren zijn ontworpen om lang – héél lang – mee te gaan. Ze zijn onderhoudsarm en 100 % recycleerbaar op het einde van hun gebruikscyclus!

Meer veiligheid

Zendow deuren zijn compatibel met alle soorten veiligheidsbeslag, zodat inbrekers voor een lastige klus staan.

Meer kleuren

Deceuninck laat u kiezen uit een ruime waaier kleuren en geeft zo een persoonlijke en harmonieuze toets aan uw woning. De ramen stralen nog lang de frisse kleur van de eerste dag uit.

Meer personalisatie

Deceuninck zet de deur wagenwijd open naar meer mogelijkheden: u kunt de stijl van uw Zendow deuren personaliseren (met of zonder glas/decoratie ...) en u kiest zelf uw handgrepen (messing, inox ...).