• Uni- of Bi-colour gekleurd
  • kleur- en krasvast
  • Onderhoudsarm
  • Warme, matsatijnen look
  • Watergedragen milieuvriendelijke coating
  • 100% recycleerbaar
  • Jarenlange kleurgarantie
  • Belgische topkwaliteit

Gratis prijsofferte Vind een verdeler

360°
 

360°, een uniek kleurconcept

De kleur van je ramen is niet alleen bepalend voor de buitenkant van je woning maar ook voor het interieur. Deceuninck 360° raam- en deurprofielen zijn daarom integraal, aan de vier zijden gekleurd. Zo is de wit blinkende pvc-look nergens meer te zien, zelfs niet in de binnenlijst!


 

Breed kleurassortiment

Bij 360° ramen heb je de keuze uit het Uni-colour of het Bi-colour kleurenassortiment. Terwijl de Uni-colour range rondom rond dezelfde kleur heeft, hebben ramen in de Bi-colour range een andere kleur aan de binnenzijde dan aan de buitenzijde.

 

Esthetiek gekoppeld aan topisolatie

De integraal gekleurde afwerking is zowel beschikbaar in de superisolerende Zendow#neo reeks als in het standaard Deceuninck Zendow assortiment. Zo geniet je elke dag van comfortabele temperaturen en een perfecte akoestiek.

Meer weten over hoe we onze ramen zo goed isolerend maken?

Bekijk hier een filmpje over onze innovatieve Linktrusion technologie!


   
   

Respect voor het milieu

Al onze 360° profielen zijn gemaakt op basis van watergedragen verf. Na hun lange levensduur kunnen ze perfect gerecycleerd worden. Bij Deceuninck is zowel het productie- als het recyclageproces 100% ecologisch.

Ontdek hier hoe Deceuninck renocycleert®

 

Belgische topkwaliteit

Deceuninck draagt als ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel. We testen onze 360° ramen niet alleen op isolatie, maar ook op kleur, glans, krasvastheid, hardheid en wind- en waterdichtheid. En natuurlijk zijn ook inbraakveiligheid en onderhoudsvriendelijkheid voor ons een must.

Bekijk onze eenvoudige onderhoudstips
Laat je verrassen door de verbluffende inbraakveiligheid van onze pvc-ramen

 

Documentatie


Liever een gedrukte brochure?
Vraag ze gratis aanLees meer over