PVC-rolluiken

Discretie verzekerd

Met zorg uitgekozen

De Zendow#neo Protex rolluiken van Deceuninck vormen de ideale aanvulling op Zendow#neo ramen en deuren en bieden een uitstekend alternatief voor luiken. Deze voorzetluiken passen op alle mogelijke ramen (al dan niet met vliegenramen). Ze bieden een goede thermische en akoestische isolatie en beschermen u tegen ongewenste blikken.

Makkelijke plaatsing

Net als alle andere producten van Deceuninck, is ook het Zendow#neo Protex rolluik makkelijk te plaatsen: de kast bestaat uit één stuk en kan tijdens één werfbezoek worden geïnstalleerd. De luiken worden vaak al in het atelier voorgemonteerd op de ramen, wat een grote tijdwinst betekent bij de plaatsing. Ze zijn aanpasbaar aan alle soorten ramen (PVC, aluminium en hout) en alle soorten kaders. Eenmaal geïnstalleerd, vragen ze weinig onderhoud en kunt u er jarenlang van genieten.

Schitterend design

Deceuninck levert geen half werk: met Zendow#neo Protex rolluiken vindt u gegarandeerd de juiste stijl voor uw interieur. Qua kleur is de rolluiklamel uitsluitend verkrijgbaar in massa gekleurd verkeerswit. De kleur van de onderlat is in overeenstemming met ons ramen- en deuren assortiment verkrijgbaar in de complete kleurencollectie. U kiest bovendien de bediening u wenst: lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken), bediening op afstand ...

Of het nu om uw nieuwbouw- of renovatieproject gaat, de rolluiken van Deceuninck zijn de oplossing bij uitstek voor een comfortabel en gezellig interieur.

Wenst u een offerte voor rolluiken of luiken in PVC? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.