Luiken

  • 1
  • 2

Voel u veilig thuis

Uw luiken kiezen

Kiuzo klapluiken bieden u een optimale kwaliteit en een uitgebreide keuze vormen, opvulmogelijkheden en kleuren.

Net als alle andere producten van Deceuninck, zijn ook onze Kiuzo klapluiken ontworpen om aan uw behoeften te voldoen: Kiuzo PVC-luiken zijn verkrijgbaar in 2 diktes, elk met zijn eigen voordelen. De 24 mm-versie is voordelig en verenigt lichtheid en stevigheid; de 38 mm-versie is pure klasse en biedt tegelijkertijd bescherming, kleur en schoonheid. Het hele gamma is makkelijk af te stemmen op alle soorten beslag.

Deceuninck luiken zijn eenvoudig en compleet: ze beschermen tegen zon, koude, wind en regen.

Over smaken en kleuren ...

... valt niet te twisten en Deceuninck is wel de laatste om het tegendeel te beweren. Het gamma Kiuzo luiken op maat biedt u een ruime kleurkeuze, 2 structuren (in de massa gekleurd of met folie). Er is voor elk wat wils! Alle kleuren werden zorgvuldig getest en Deceuninck besteedde bijzonder veel aandacht aan de uv-bestendigheid. Zo behoudt de door u gekozen kleur, zelfs na verschillende jaren, dezelfde frisse kleur van de eerste dag.

Het Kiuzo gamma sluit naadloos aan bij de Zendow#neo ramen en deuren. U kunt kiezen uit verscheidene vormen (recht, gebogen) en opvulmogelijkheden (paneelprofielen, driehoekdwarslatjes, lamellen). Deze verschillende systemen zijn ontworpen om de thermische isolatie te verhogen en inbraakpogingen te verhinderen. Ze kunnen worden uitgerust met een mechanisme dat uw luiken automatisch opent en sluit.